Započeo sajam HoReCa Adria u Opatiji

U Opatiji u četvrtak započeo je jedan od najvažnijih sajamova namijenjen turističkom sektoru HoReCa Adria, koji s izlagačkim programom izlazi ususret potrebama opremanja i podizanja kvalitete u hotelima, restoranima...

U Opatiji u četvrtak započeo je jedan od najvažnijih sajamova namijenjen turističkom sektoru HoReCa Adria, koji s izlagačkim programom izlazi ususret potrebama opremanja i podizanja kvalitete u hotelima, restoranima i obiteljskom smještaju.

Specijalizirani sajam HoReCa Adria ove godine bilježi svoje treće izdanje te u ključnom terminu nakon sezone u Opatiji spaja turistički sektor Kvarnera i Istre, kao i cijele Hrvatske, s vodećim dobavljačima koji ovdje prezentiraju atraktivan izlagački program. Na sajmu nastupa više od 70 izlagača iz Hrvatske i Europe čija ponuda obuhvaća ponajbolje brendove u segmentu profesionalne opreme, sitnog inventara, usluga i tehnologija za hotele, restorane i ugostiteljske objekte. Velik broj najnovijih proizvoda premijerno se predstavlja hrvatskom tržištu, a pomnim odabirom izlagača i kroz tzv. boutique koncept manjeg sajma, naglasak je stavljen prvenstveno na kvalitetu.

Na sajmu se mogu pronaći profesionalna oprema za kuhinje, sitan inventar, stolno posuđe, dekori, zavjese, tende i usluge uređenja interijera, namještaj, oprema za hotelske sobe, samoposlužne praonice, sustavi za profesionalno pranje i održavanje rublja, ambalaža, hotelska kozmetika, software, tekstil. Velik broj izlagača i ove je godine odlučio sajam HoReCa Adria iskoristiti za premijere novih proizvoda u svojoj ponudi, pa se upravo u Opatiji mogu vidjeti brojne novosti za sezonu 2018.

U sklopu sajma održavaju se i odlična predavanja, koja su ove godine posvećena digitalnom marketingu. Riječi će biti o tome kako će se GDPR (General Data Protection Regulation – Opća uredba EU o zaštiti osobnih podataka) odraziti na poslovanje u turizmu, oglašavanju turističkih objekata na Facebooku, te booking portalima i trendovima u 2018. godini. Posebno je zanimljivo predavanje koje će na temu “Kako privući Google-ovu pažnju” održati jedan od najpoznatijih hrvatskih Google trenera, Miroslav Varga.

Vijesti: