Zaposli se u turizmu: nova ponuda oglasa za stalni ili sezonski posao

Turizam je trenutno jedna od najaktivnijih kategorija poslova, traži se veliki broj stručnjaka, ali i pomoćnog osoblja. S obzirom na deficit radne snage, veliki broj poslodavaca osigurava dodatne pogodnosti...

Turizam je trenutno jedna od najaktivnijih kategorija poslova, traži se veliki broj stručnjaka, ali i pomoćnog osoblja. S obzirom na deficit radne snage, veliki broj poslodavaca osigurava dodatne pogodnosti kao što su smještaj, topli obrok, trening u inozemstvu i slično.U suradnji s MojPosao.net izdvajamo sljedeće oglase:

Konoba Bepo u Zatonu pokraj Zadra traži konobara kojeg očekuje 9.000 kuna, a poslodavac nudi i smještaj. Proučite oglas i prijavite se još danas!

Kempinski hotel Adriatic je najstarija europska hotelska grupacija i upravo ima otvoreno nekoliko natječaja za slobodno radno mjesto:  Zamjenik šefa kuhinje, Radnik na bazenu i plaži, Pomoćni kuhar, Kuhar i Glavni kuhar. Svoju prijavu na željeno radno mjesto možete poslati putem linka na dnu oglasa koji je aktivan do 3. lipnja.

Tvrtka Hadria traži veći broj čistačica i spremačica za sezonski posao. Svim zaposlenicima osiguran je smještaj u kampu s još maksimalno dvoje zaposlenika i dva topla obroka, a radi se osam sati dnevno, dok su prekovremeni isključivo subotama u trajanju od dva sata dok traju smjene gostiju. Svoju prijavu možete poslati putem oglasa koji je aktivan  do 7.lipnja.

Dubrovački vrtovi sunca su također u potrazi za novim sezonskim i stalnim djelatnicima, i to na pozicijama: Kuhar, Konobar i Sobar. Detalje o radnim uvjetima i potrebnim kvalifikacijama možete pronaći u oglasima koji su aktivni do 30. svibnja.

Hotel Pinija zapošljava šest djelatnika za posao konobara, a u pitanju je posao na određeno vrijeme s trajanjem do 11. mjeseca.

Više o poslovoima u turizma i trenutno aktivnih 500 oglasa pogledajte ovdje

Vijesti: