Zaposli se u turizmu: traže se djelatnici za stalni i sezonski posao

U Splitu na predjelu Zenta, u neposrednoj blizini mora, marine i teniskih terena gradi se prvi health & wellness centar u gradu. MARVIE HOTEL & HEALTH CENTAR otvara se u...

U Splitu na predjelu Zenta, u neposrednoj blizini mora, marine i teniskih terena gradi se prvi health & wellness centar u gradu. MARVIE HOTEL & HEALTH CENTAR otvara se u kasno proljeće i ima potrebu za većim brojem djelatnika na pozicijama: kuhar, konobar, djelatnik na recepciji, sobarica, čistačica i kuhinjski poslužitelj. Informacije o radnim uvjetima možete pronaći u oglasima koji su aktivni do 21.travnja.

Aminess hotels&campsites zapošljava kuhara s minimalno godinom dana iskustva. Novog zaposlenika očekuje smještaj i edukacije. Na oglas se možete prijaviti do 13.travnja.

Sunčani Hvar zapošljava voditelja outleta hrane i pića, šefa kuhinje, kuhara/pizza majstora, administratora e-tehnologije i SPA terapeuta – kozmetičara. Očekuje vas smještaj i ugodna radna atmosfera. Proučite oglase i prijavite se do 25. travnja.

Holiday Village Sagitta traži šefa sale na određeno vrijeme. Svoju prijavu možete poslati putem linka u oglasu koji je aktivan do 20. travnja.

Crvena Luka Hotel & Resort smješten je u blizini Biograda na moru i upravo zapošljava: zamjenika šefa kuhinje, kuhara, pomoćno osoblje u kuhinji, konobare i voditelja održavanja. Pošaljite svoj životopis putem oglasa na MojPosao portalu. 

URAGAN agencija zapošljava veći broj animatora za potrebe organizacije evenata i izvođenje dramsko-plesnih predstava. Očekuje vas od 6.000 do 7.000 kuna neto primanja, slobodan dan, smještaj i hrana u hotelima od 4 i 5 zvjezdica te rad u mladom timu. Sretno s prijavom!

Vijesti: