Aminess Maravea Camping Resortu dodijeljena prestižna oznaka – ADAC Superplatz 2019

Novigradski Aminess Maravea Camping Resort, koji je do nedavno nosio naziv Aminess Park Mareda, osvojio je ovih dana brojna međunarodna priznanja i tako potvrdio svoju poziciju među najboljim kampovima...

Novigradski Aminess Maravea Camping Resort, koji je do nedavno nosio naziv Aminess Park Mareda, osvojio je ovih dana brojna međunarodna priznanja i tako potvrdio svoju poziciju među najboljim kampovima u Europi. No, možda najvrijednije priznanje je njemačkog autokluba ADAC koji je Aminess Maravea Camping Resortu dodijelio najjače priznanje u svijetu kampinga – prestižnu oznaku ADAC Superplatz 2019. 

Riječ je o najvišoj nagradi kvalitete koja se tradicionalno svake godine dodjeljuje najboljim europskim kampovima, a o njegovom značaju govori činjenica da je ADAC najveći njemački i europski automobilski klub koji broji više od 18 milijuna članova. 

Ovime je Aminess Maravea Camping Resort dobio svoje istaknuto mjesto u ADAC kamping vodiču, vrlo važnom za njemačko govorno područje. Karakterizira ga poseban sustav ocjenjivanja koji se smatra najznačajnijim europskim sustavom vrednovanja kvalitete kampova na temelju pet područja – sanitarna opremljenost, izgrađenost i opremljenost parcela, opskrba u kampu, sadržaji za slobodno vrijeme te animacija i programi za slobodno vrijeme.

Misao vodilja našeg poslovanja u kamping segmentu prije svega je da nudimo vrhunsku uslugu i kontinuirano pratimo trendove, a kroz ulaganja uvodimo inovacije koje će posjetiteljima Aminess Maravea Camping Resorta pružiti najbolje moguće iskustvo. Ponosni smo na svako novo priznanje jer je potvrda i motiv da i dalje našim gostima nastavimo pružati kvalitetu smještaja i usluga koju očekuju“, izjavila je Giuliana Marunica Krulčić, direktorica Aminess Maravea Camping Resorta.

Pored ADAC Superplatz 2019, Aminess Maravea Camping Resortu dodijeljeno je i priznanje 100 Best European Campings F.I.C.C. od strane Svjetskog udruženja kampista „Fédération Internationale de Camping, Caravanning et de Autocaravaning” (F.I.C.C.) kojeg čini 67 kamping udruženja iz 38 zemalja, a dodjeljuje se najboljim kampovima u Europi po kriteriju visoke kvalitete infrastrukture i usluge. Osim toga, kampu je dodijeljena i nagrada DCC Europapreis 2019 od strane najvećeg kamping udruženja u Njemačkoj za promicanje kamping turizma, Deutcher Camping Club, koja je istaknuta i u novom izdanju vodiča izdanog u 100.000 primjeraka. 

Kamp je dobitnik i priznanja Best Campsites 2019 Kamping udruženja Hrvatske koje se dodjeljuje u sklopu projekta kvalitete Croatia’s Best Campsites. Uz to, čitatelji Avtokamp.si, najrelevantnijeg specijaliziranog kamping portala u Sloveniji, ocijenili su Aminess Maravea Camping Resort visokim ocjenama te mu je dodijeljeno srebrno priznanje „Naj Kamp Adria“ u kategoriji „Najbolje naselje mobilnih kućica u Hrvatskoj“. 

Sva ova priznanja poticaj su Aminess Hotels & Campsites da i dalje nastavi s ulaganjima u  poboljšanje sadržaja i usluga kako bi gosti imali još bolje iskustvo kampiranja te što ugodniji boravak, ističu ia Aminessa te dodaju kako se višegodišnji investicijski ciklus nastavlja se i sljedeće godine pa će tako gosti kampa od iduće sezone moći uživati u atraktivnom bazenskom kompleksu s uređenim sunčalištem te novom i moderno uređenom sanitarnom čvoru.

Vijesti: