Aminess otvara objekte na Korčuli i u Orebiću

Aminess hoteli i kampovi otvaraju svoje objekte u južnoj Dalmaciji. Danas se otvara Aminess Korčula Heritage Hotel, a 14. svibnja otvara se Aminess Bellevue Hotel u Orebiću, dok u...

Aminess hoteli i kampovi otvaraju svoje objekte u južnoj Dalmaciji.

Danas se otvara Aminess Korčula Heritage Hotel, a 14. svibnja otvara se Aminess Bellevue Hotel u Orebiću, dok u drugoj polovici svibnja planirano je otvaranje i Aminess Liburna Hotela na Korčuli.

Kao i svi veliki hotelijeri i Aminess je implementirao svoj Aminess Clean & Safe Stay program, protokol koji garantira svim gostima odmor uz poštivanje najviših higijenskih standarda. U sklopu navedenog programa, gostima je omogućeno i testiranje na COVID-19 koje je moguće provesti u prostorima samih objekata.

Također, uvedeni su i fleksibilni uvjeti rezervacija, kao i beskontaktna online prijava gostiju putem self check-in platforme. 

„Sigurnost je i ove godine glavni prioritet te smo za sve naše goste osigurali najviše standarde sigurnosti koji im, omogućuju siguran i miran odmor. Očekujemo da će i ovu sezonu obilježiti veliki broj last minute rezervacija. Unatoč globalnoj krizi u turizmu, ove sezone se nadamo nešto povoljnijem ishodu turističke sezone u odnosu na prošlu godinu“, izjavio je Mladen Knežević, direktora prodaje i marketinga Aminessa.  

Osim otvaranja svojih objekata u južnoj Dalmaciji, Aminess 12. svibnja planira otvoriti i Aminess Maravea Camping Resort u Novigradu te Magal Hotel by Aminess na otoku Krku koji će svoja vrata otvoriti tijekom svibnja.  U istarskom Novigradu otvoreni su Aminess Maestral Hotel, kao i obližnji kamp Aminess Sirena, dok su svoje prve goste u Njivicama na otoku Krku, početkom travnja dočekali Aminess Atea Camping Resort i Aminess Gaia Green Villas.

Podsjetimo, Aminess je svoje poslovanje u južnoj Dalmaciji službeno proširio 01. travnja ove godine, kada su hoteli iz portfelja društva HTP Korčula i HTP Orebić postali sastavni dio krovnog brenda Aminess.

Pod brendom Aminess hoteli i kampovi trenutno se nalazi 12 hotela, 4 kampa s više od 450 mobilnih kućica, 92 apartmana i naselje od 80 vila, ukupnih kapaciteta od 4.850 smještajnih jedinica koji dnevno mogu ugostiti više od 12.500 gostiju.

/ / / Laguna Novigrad kupila Dalmacija hotele

Foto: Aminess Port9 Resort

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN