Anketa za iznajmljivače: Analiza stanja ove izvanredne turističke godine

Ova 2020.  jedna je od najizazovnijih godina u novijoj turističkoj povijesti. Ono što smo proživjeli u proteklih 6 mjeseci do sada se moglo vidjeti samo u filmovima s naučno...

Ova 2020.  jedna je od najizazovnijih godina u novijoj turističkoj povijesti. Ono što smo proživjeli u proteklih 6 mjeseci do sada se moglo vidjeti samo u filmovima s naučno fantastičnom tematikom, a turizam je posebno pogođen pandemijom Covid 19 virusa. 

U cijelom tom periodu bilo je mnogo pitanja i šuma u komunikaciji, no ono što je najvažnije vrijeme je za analizu te reset. Upravo zato su Nedo Pinezić i David Peranić objavili anketu za iznajmljivače obiteljskog smještaja, kako bi se što bolje napravila analiza stanja na terenu između iznajmljivačima, te konkretni koraci kako i gdje naprijed u budućnosti.

Cijelo ljeto smo dobivali različite informacije od iznajmljivača diljem lijepe naše. Cilj je doprijeti do većine iznajmljivača i napraviti anketu na relevantnom uzorku. Taj cilj nije moguće realizirati bez pomoći u širenju informacije o anketi prema iznajmljivačima. Vjerujemo da je ovo prva u nizu anketa kojom ćemo dobivati strukturirane informacije s terena, što će jednako koristiti nama kao i Vama. Rezultati svih anketa koje ćemo raditi će uvijek biti javno dostupni” ističe David Peranić iz tvrtke Dante Savjetovanje.

ISPUNITE ANKETE: Predviđeno vrijeme popunjavanja je ispod 5 minuta, a anketa se nalazi na linku: https://bit.ly/anketa-za-iznajmljivace

Vjerujemo da je ovo prva u nizu anketa kojom ćemo dobivati strukturirane informacije s terena, što će koristiti svima, ističe Peranić te dodaje kako će rezultati svih anketa koje će raditi uvijek biti javno dostupni.

Inače, Nedo Pinezić i David Peranić nedavno su pokrenuli specijalizirani portal namijenjen iznajmljivačima u obiteljskom turizmu Dantes , a portal je zamišljen kao centralno mjesto za iznajmljivače u obiteljskom turizmu.

Dvije glave su uvijek pametnije od jedne, a bez sinergije svih ili većine iznajmljivača, neće biti pomaka na bolje. Zato odvojite 5 minuta i ispunite anketu.

 

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN