Arena Hospitality Group otvara hotel u Zagrebu

Arena Hospitality Group širi svoj portfelj otvaranjem hotela u Zagrebu. Arena Hospitality Group danas je objavila kako su sklopili 45-godišnji ugovor o zakupu prostora, povijesne zgrade u centru grada...

Arena Hospitality Group širi svoj portfelj otvaranjem hotela u Zagrebu.

Arena Hospitality Group danas je objavila kako su sklopili 45-godišnji ugovor o zakupu prostora, povijesne zgrade u centru grada Zagreba, u svrhu razvoja i upravljanja suvremenog brendiranog hotela u Zagrebu.

“Ova transakcija je još jedan važan iskorak Grupe u izvršavanju svoje strategije da osnaži svoju prisutnost u srednjoj i istočnoj Europi. Novi hotel u centru grada Zagreba pojačat će geografsku raširenost portfelja Grupe, koji je trenutno centralno pozicioniran na istarskoj obali, te će smanjiti izloženost sezonalnosti. Ovaj dodatak portfelju će također pridonijet jačanju profila Grupe u visokom, višem i lifestyle segmentu” ističu iz Arena Hospitality Group.

Iako za sada nema službene informacije oko točne lokacije budućeg hotela, prvi korak bit će ishođenje svih potrebnih dozvola za uređenje povijesne zgrade.

Kada se hotel otvori, imati će 115 soba, sadržavat će renomirani restoran i bar, wellness i spa centar, teretanu, konferencijske prostore i parking.

Otvaranje hotela očekuje se u roku od 24 mjeseca.

Kreće kompletno uređenje i repozicioniranje popularnog hotela Brioni

Prije dva dana, upravo su iz Arena Hospitality Group najavili novi investicijski ciklus u 2020.godini, a najznačajnija vijest je kako napokon kreće kompletno uređenje i repozicioniranje popularnog hotela Brioni. Više pročitajte u prilogu.

POVEZANA VIJEST:

ARENA HOSPITALITY GROUP NASTAVLJA INVESTICIJSKI CIKLUS U 2020. GODINI

Povezane vijesti: