Bizovačke toplice od danas se pretvaraju u „slavonsku rivijeru“

Bizovačke toplice od 01. se srpnja, šestu godinu zaredom, pretvaraju u „slavonsku rivijeru“ – nakon otvorenja dijela bazena u lipnju, kreće dugoočekivana sezona kupanja na najvećem bazenu s valovima...

Bizovačke toplice od 01. se srpnja, šestu godinu zaredom, pretvaraju u „slavonsku rivijeru“ – nakon otvorenja dijela bazena u lipnju, kreće dugoočekivana sezona kupanja na najvećem bazenu s valovima u Hrvatskoj.

Prošlogodišnja investicija u bizovačku plažu, kad je sunčalište prošireno za 800 m2, ove se sezone pokazala iznimno važnom – naime, zbog prostranosti, posjetitelji se mogu opušteno i sigurno zabavljati i uživati na najvećem kupališnom kompleksu u istočnoj Slavoniji.

Na 9000 m2 očekuje ih 11 bazena –  rekreacijski, dječji, neplivački, poluolimpijski, tri masažna, dva termalna, vanjski obiteljski i bazen s valovima,  sauna, pet ugostiteljskih objekata i polivalentno igralište. 

Već prvog vikenda u srpnju počinje i sezona noćnog kupanja, svake subote od 20h do 24h.  „Ova je sezona izuzetno specifična i primarno nam je da se naši posjetitelji osjećaju sigurno. Epidemiološke mjere koje provodimo izuzetno su stroge i u skladu s propisima i preporukama nastavnog zavoda za javno zdravstvo. Svakako veseli nas povjerenje koje su nam posjetitelji ukazali i njihov izuzetan interes“ ističe Marcel Medak, direktor društva Sunčane toplice.

Naime, prošla, 2019. godina bila je rekordna i po prihodima i po posjećenosti na slavonskom moru – kolovoz 2019. donio je 50.000 prodanih ulaznica, a to je ujedno bio i najbolji rezultat otkad su one obnovljene.

U proteklih 6 godina, promišljenim investicijama i rebrandingom-  pozicionirali smo se čvrsto na tržištu toplica i kontinentalnih kupališta te su Bizovačke toplice danas okosnica kupališnog turizma Slavonije i Baranje“ zaključuje Medak.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN