Booking.com omogućio isticanje oznake Safe stay in Croatia

Ministarstvo turizma i sporta je u dogovoru s Booking.com-om osiguralo svim subjektima, koji već posjeduju pravo na korištenje nacionalne oznake sigurnosti i oglašavaju svoj smještaj na toj platformi isticanje oznaka Safe...

Ministarstvo turizma i sporta je u dogovoru s Booking.com-om osiguralo svim subjektima, koji već posjeduju pravo na korištenje nacionalne oznake sigurnosti i oglašavaju svoj smještaj na toj platformi isticanje oznaka Safe stay in Croatia.  

Iz Booking.com-a poručuju kako u potpunosti podupiru lokalne inicijative za putovanja i potiču partnere koji nude uslugu smještaja na isticanje fotografija vezano uz zdravstvene i higijenske mjere koje se provode u njihovim smještajnim objektima, uključujući globalne, regionalne ili lokalne značke, logotipe i oznake sigurnosti i mjere za osiguravanje čistoće, poput nacionalne oznake sigurnosti Safe stay in Croatia.

Sve fotografije dodaju se u skladu sa smjernicama za fotografije Booking.com-a, koje je moguće pronaći u članku na Partner Hubu“, navode iz Booking.com-a te poručuju kako u slučajevima kada greškom uklone te fotografije s profila objekta, partnerima preporučuju da im se izravno obrate kako bi mogli istražiti i riješiti problem u što kraćem roku.

Iz Ministarstva turizma i sporta ističu kako preporučuju oznake koristiti na uočljivom mjestu i svim digitalnim platformama kojima se korisnik oznake služi kako bi gostima bilo vidljivo da subjekt poštuje propisane protokole za siguran boravak u Hrvatskoj. 

Za oznaku sigurnosti Safe Stay in Croatia prijavilo se preko 12.000 turističkih subjekata.

/ / / Ministarstvo turizma i sporta počelo provjeru poštivanja protokola u okviru projekta Safe stay in Croatia

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN