Crikvenički Jadran dobio ISO certifikat i najavljuju nova ulaganja

Turistička tvrtka Jadran d.d. iz Crikvenice, koja u vlasništvu na crikveničkoj rivijeri ima 8 hotela, 2 autokampa i turističko naselje, uspješno je prošla postupak provjere i zadovoljila sve zahtjeve...

Turistička tvrtka Jadran d.d. iz Crikvenice, koja u vlasništvu na crikveničkoj rivijeri ima 8 hotela, 2 autokampa i turističko naselje, uspješno je prošla postupak provjere i zadovoljila sve zahtjeve međunarodne norme u upravljanju kvalitetom u poslovanju, što dokazuje dobiveni certifikat ISO 9001:2008.

U samo dvije godine smo tvrtku koja je izašla iz stečaja uspjeli podići na razinu najviših standarda kvalitete poslovanja. Rezultat je to velikog truda i motiviranosti svih zaposlenika pa smo i sve uvjete za dobivanje certifikata ispunili u rekordnom roku, istaknuo je Dino Manestar, predsjednik Uprave.

Certifikat pokazuje je da je Jadran d.d. uspješno implementirao sustav upravljanja kvalitetom na svim razinama organizacije te da su svi poslovni procesi dosljedni, sljedivi, transparentni i usklađeni s najvišim standardima poslovanja te je kompletno poslovanje usmjereno maksimalnom zadovoljstvu gostiju. „Jadran d.d. se razvija iznimno brzo i tim se svi u tvrtki iznimno ponosimo. U samo dvije godine smo tvrtku koja je izašla iz stečaja uspjeli podići na razinu najviših standarda kvalitete poslovanja. Rezultat je to prije svega velikog truda i motiviranosti svih naših zaposlenika pa smo i sve potrebne uvjete za dobivanje ISO certifikata ispunili u rekordnom roku. Mi smo čvrsto uvjereni da je naš put kontinuiranog povećanja kvalitete naše usluge i kapaciteta jedini put koji jamči uspjeh, a to dokazujemo i ovim certifikatom“ istaknuo je Manestar te dodao kako ove godine očekuju još bolje sezonu i rezultate kao i povećanje prihoda od 10 posto.

Uprava Jadrana d.d. odmah po izlasku od izlaska iz stečaja pokrenula je veliki investicijski ciklus s ciljem podizanja kvalitete smještajnih kapaciteta. Protekle dvije godine podignute su kategorizacije hotela Slaven i Omorika, zadržana je kategorizacija hotela Kaštel, a uspješno je okončana i investicija u kampu Selce. Ove godine će Jadran u objekte uložiti ukupno 30,7 milijuna kuna. Najveći dio odnosi se na potpunu adaptaciju i opremanje hotela Varaždin u iznosu od 22,2 milijuna kuna, u hotel Omoriku će se uložiti 7,8 milijuna kuna, a u hotel Slaven 700.000 kuna. Ulaganjima će se hoteli Varaždin i Omorika podići na razinu četiri zjezdice, što će biti prvi hoteli tako visoke kategorizacije u povijesti tvrtke.

Dodatno, Uprava je pokrenula i izradu projekta uređenja hotela Esplanade za pet zvjezdica čime se na crikveničku rivijeru želi privući i najvišu kategoriju gostiju te dodatno osnažiti cjelokupnu turističku ponudu destinacije.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN