Danas predstavljanje stajališta vlasnika hotelskog kompleksa i projekta obnove Haludovo

Foto: F-Stop Production Youtube

Danas će se u Crikvenici održati predstavljanje projekta obnove kao i stajališta vlasnika hotelskog kompleksa Haludovo oko potencijalne investicije od 250 do 300 milijuna eura.

Izlaganje će se održati 07. studenoga u 17. 00 sati u školskoj sportskoj dvorani u Bogovićima. Istog dana bit će održan i sastanak u Ministarstvu turizma u Zagrebu, na temu „Turistički projekt Hoteli Haludovo, Malinska“, na koji su pozvani predstavnici pojedinih ministarstava, državnih agencija, Primorsko-goranske županije i Općine.

Cijela priča oko obnove poznatog hotelskog kompleksa Haludovo u Malinskoj, nekad jednog od najboljeg simbola našeg turizma, podigla je puno prašine jer  vlasnik kao preduvjet o obnovi traži dobivanje koncesije zatvorenog tipa.

Kako je već ranije istaknuto, namjera vlasnika Haludova je dobivanje koncesije zatvorenog tipa kao uvjet pokretanja projekta, s objašnjenjem da se time omogućuje visoka razina sigurnosti i vrhunska kvaliteta ponude za goste hotela. Stajalište Općine Malinska-Dubašnica je da nisu za koncesiju potpuno zatvorenog tipa, dok predmet rasprave jedino može biti djelomično zatvorena koncesija i to ovisno na kojem području, kojeg obuhvata i na koji način.

Povezana vijest: INVESTITOR TRAŽI ZATVORENU KONCESIJU NA POMORSKOM DOBRU KAO PREDUVJET ZA OBNOVU HOTELSKOG KOMPLEKSA HALUDOVO

Vijesti: