Direct Booker uvršten među TOP 10 najvećih agencija za privatni smještaj u svijetu

Rentals United uvrstio je Direct Booker među TOP 10 najvećih agencija za privatni smještaj u svijetu i TOP 4 u Europi. Property management su agencije koje upravljaju smještajnim jedinicama na...

Rentals United uvrstio je Direct Booker među TOP 10 najvećih agencija za privatni smještaj u svijetu i TOP 4 u Europi.

Property management su agencije koje upravljaju smještajnim jedinicama na vodećim portalima za rezervacije smještaja, a u izbor Rentals United su uzete samo agencije s najmanje 1.000 objekata.

Rentals United je poznati i priznat sustav za upravljanje smještajnim jedinicama, a biti svrstan na 10. mjesto po veličini je ogromno priznanje za nas kao tvrtku, kao i za hrvatski turizam.  Naš cilj je davanje dalje franšiza i rast smještajnih jedinica kako bi Direct Booker bio prepoznat svugdje u svijetu” istaknuo je Nino Dubretić, suvlasnika i direktora Direct Booker-a.

Zanimljivo 20 najvećih agencija u svijetu drži manje od 2% cijeloga tržišta, što je recimo u kontekstu bankarskog sustava upravo suprotno gdje 20 najvećih drži većinu tržišta.

Nino Dubretić, Direct Booker
Nino Dubretić, Direct Booker / Foto: HGK

Kao glavni razlog tome Dubretić ističe kako se radi o specifičnoj usluzi koja je oslonjena na lokalnu prisutnost i fizičku prisutnost sa vlasnikom smještajne jedinice. “Mi smo razvili naš model u Dubrovniku, a trenutno ga širimo po cijelom svijetu kroz model franšize. Trenutno mi upravljamo s preko 3.500 smještajnih jedinica, naši franšizeri s isto toliko, dok smo s 7.000 smještajnih jedinica svrstani na Rentals United listi” zaključuje Dubretić.

Direct Booker za sada ima 22 franšize u 8 država koje uključuju Crnu Goru, BiH, Sloveniju, Srbiju, Albaniju, Poljsku i Peru.

Povezane vijesti: