Dodijeljena prva oznaka kvalitete smještaja u Ličko-senjskoj županiji

Apartmani “Larma” u Senju, vlasnice Draženke Biondić, ponosni su vlasnici prve oznake kvalitete smještaja u Ličko-senjskoj županiji pod nazivom “Blue&Green Homestay”, uz sva tri podbrenda: Hike friendly, Bike friendly...

Apartmani “Larma” u Senju, vlasnice Draženke Biondić, ponosni su vlasnici prve oznake kvalitete smještaja u Ličko-senjskoj županiji pod nazivom “Blue&Green Homestay”, uz sva tri podbrenda: Hike friendly, Bike friendly te Motorbike friendly.

Obiteljski smještaj u Lici se sve više razvija, ali ne stihijski, nego korak po korak, te je poseban fokus na kvalitetni smještaja, a upravo najbolji način za razvoj obiteljskog smještaja jeputem oznake kvalitete smještaja ili labelingom. Tako je Turistička zajednice Ličko-senjske županije napravila posebnu oznaku kvalitete “Blue&Green Homestay”, uz tri podbrenda: Hike friendly, Bike friendly te Motorbike friendly.

Kapaciteta od 16 osoba, kroz 8 soba i apartmana Apartmani Larma uključuju opremu za kuhanje i besplatni WiFi, a smješteni su u mirnoj stambenoj četvrti, 500 metara od najbliže plaže. Objekt je udaljen 500 metara od centra Senja i 1 km od stare tvrđave Nehaj. Smještajne jedinice sadrže TV sa satelitskim programima i balkon. Sve jedinice imaju vlastitu kupaonicu s tušem, ručnicima i posteljinom. Prosječna ocjena na Booking.com-u im je 8.1.

Apartmani Larma, Senj / Foto: Booking.com

“Blue&Green Homestay” oznaka kvalitete

Logo na plavoj i zelenoj pozadini predstavlja Velebitsku degeniju, endemsku biljku iz porodice Brassicaceae. Strogo je zaštićena vrsta, najrjeđa biljka u Hrvatskoj te je simbol Velebita i Hrvatske, a nalazi se na kovanici od 50 lipa. Uključite se, više informacija potražite u TZ Ličko – senjske županije.

Vijesti: