easyJet povezuje Pulu i Berlin Tegel

easyJet, vodeća europska zrakoplovna tvrtka, najavila je danas pokretanje nove rute iz Pule za Berlin Tegel. Tako sada putnici iz Hrvatske, kao i turisti, imaju mogućnost koristiti easyJet kako...

easyJet, vodeća europska zrakoplovna tvrtka, najavila je danas pokretanje nove rute iz Pule za Berlin Tegel.

Tako sada putnici iz Hrvatske, kao i turisti, imaju mogućnost koristiti easyJet kako bi se povezali s novom berlinskom Tegel zračnom lukom.

U ljetnoj sezoni Pula i Berlin bit će povezani tri puta tjedno, ponedjeljkom, petkom i subotom, počevši od 03. kolovoza 2018. easyJet je objavio 23 nove linije iz zračne luke Berlin Tegel i prodao više od 3,8 milijuna mjesta za ljetnu sezonu od 25. ožujka do 27. listopada 2018. godine. easyJet nudi vodeću mrežu ruta od Berlina s ukupno 95 destinacija iz zračnih luka Tegel i Schönefeld, pružajući veliku vrijednost  poslovnim i turističkim putnicima.

“Drago mi je što danas objavljujem novu rutu iz Pule kao dio naše ekspanzije u zračnoj luci Berlin Tegel. easyJet brzo raste u Zračnoj luci Pula od uvođenja našeg prvog leta u lipnju 2015., Berlin Tegel je easyJet-u deveta destinacija iz zračne luke Pula, uz postojeće letove do europskih glavnih zračnih luka, uključujući London Gatwick, Milano Malpensu i Pariz Charles de Gaulle. Nova usluga zračne luke Tegel nadopunit će našu postojeću mogućnost letenja tri puta tjedno iz Pule za Berlin Schönefeld i pojačati povezanost Pule i glavnog grada Njemačke” izjavio je Thomas Haagensen, direktor easyJet Europe

Inače, easyJet leti na najviše popularnih europskih ruta od bilo koje druge zrakoplovne tvrtke. easyJet leti sa flotom od preko 280 zrakoplova na više od 890 ruta do preko 140 zračnih luka u 31 zemlju, a možda najvažnija činjenica je kako više od 300 milijuna Europljana živi na udaljenosti od jednog sata vožnje od zračne luke easyJet. Prometna povezanost je prvi preduvjet za turistički razvoj, te sada “samo” moramo prodati autentičnu priču kao motiv dolaska.

 

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN