easyJet uvodi sedam novih ruta prema Hrvatskoj

easyJet, vodeća europska zrakoplovna kompanija, nastavlja širenje na hrvatsko tržište sa otvaranjem sedam novih ruta iz Hrvatske. Nove rute uključuju četiri nove rute iz Pule za Basel, Liverpool, London...

easyJet, vodeća europska zrakoplovna kompanija, nastavlja širenje na hrvatsko tržište sa otvaranjem sedam novih ruta iz Hrvatske.

Nove rute uključuju četiri nove rute iz Pule za Basel, Liverpool, London Southend i Milano Malpensa.  EasyJet na taj način proširuje izbor hrvatskih putnika u povezivanju s Europskim primarnim odredištima, kao i europske turiste s Hrvatskom.

Vrlo smo uzbuđeni što ćemo iduće godine pokrenuti sedam novih ruta iz Hrvatske, nudeći preko milijun mjesta na prodaju  tijekom 2018. godine prema i iz Hrvatske. Očekujemo rekordno ljeto sljedeće godine, s više od 3.100 letova i više od 540.000 mjesta koje nudimo na prodaju do i iz Hrvatske u srpnju i kolovozu 2018. Od našeg prvog leta u Hrvatsku 2009. godine, easyJet je prevezao više od 3,8 milijuna klijenata, podupirući sve veću hrvatsku turističku industriju.S preko 46 ruta iz Hrvatske, easyJet se obvezao da će putovanje biti lako i pristupačno za naše hrvatske kupce nudeći im široku povezanost s glavnim europskim gradovima, bilo da se radi o poslovnom putu, tzv. city break putovanju ili posjetu prijateljima i rođacima” izjavio je Ali Gayward, UK Country Manager za easyJet.

Ove godine zrakoplovna kompanija prevezla je rekordan broj putnika do i iz Hrvatske, odnosno više od 910.000 putnika, što predstavlja povećanje od 35% u odnosu na prethodnu godinu. easyJet sada spaja Hrvatsku s šest europskih zemalja i preko 23 destinacije širom Europe, uključujući Amsterdam, Genevu i Paris-Orly, te trenutno opslužuje 46 ruta iz četiri hrvatske zračne luke, Dubrovnik, Pula, Split i Zadar.

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN