Svi vole Eat Zagreb! – novi zagrebački gasto vodič

Novi vodič kroz zagrebačku gastro scenu obavezna je turistička oprema za kvalitetan boravak u Zagrebu, a poželjeli su ga i domaći ljubitelji restorana Novi gastro vodič Eat Zagreb, čiji...

Novi vodič kroz zagrebačku gastro scenu obavezna je turistička oprema za kvalitetan boravak u Zagrebu, a poželjeli su ga i domaći ljubitelji restorana

Novi gastro vodič Eat Zagreb, čiji koncept i dizajn potpisuje zagrebački Superstudio, a za čiju su pomnu selekciju zaslužne gastro novinarke i urednice Željka Klemenčić i Mila Batinica, promoviran je u Croatian Design Superstoreu uz fine zalogaje koje su pripremili restorani uključenih u vodič.

Pažljivo dizajnirani vodič Eat Zagreb, osim što nudi pregršt informacija i korisnih preporuka o ugostiteljskoj sceni Zagreba, istovremeno promovira lokalnu kulturu te daje vrijedan doprinos poticanju turizma na području grada Zagreba i okolice. Osim turističkih posjetitelja koji zasigurno žele probati ono najbolje što im grad nudi, vodič može biti vrlo koristan i domaćem putniku, ali i lokalnim obožavateljima svih vrsta kuhinja.

unspecified3

Bez obzira radi li se o potrazi za određenim lokalnim jelom ili za autohtonom vinskom sortom, ili željom za doživljajem prema kojem će pamtiti Zagreb – ovaj vodič sadrži pristupačne i praktične insajderske informacije o najboljoj gradskoj ponudi. Široki osmjesi bili su siguran znak zadovoljnih nepca, ali i kupaca, koji će nastaviti istraživati i uživati u gastro ponudi predstavljenoj u vodiču isprobavanjem preko 80 različitih restorana, bistroa, kafića, zalogajnica, slastičarnica te ostalih gastro-lokacija metropole i njezine okolice.

Vodič Eat Zagreb dostupan je u Croatian Design Superstoreu, a od idućeg tjedna i na prodajnim mjestima Tisak Medije.

Vijesti: