Edukacija za privatne iznajmljivače – IQM destinacija Grad Hvar

Turistička zajednica grada Hvara u suradnji sa tvrtkama Feel IQM i Interligo d.o.o. organizira edukaciju za privatne iznajmljivače koje će se održati 18. ožujka u Galeriji Arsenal. U programu...

Turistička zajednica grada Hvara u suradnji sa tvrtkama Feel IQM i Interligo d.o.o. organizira edukaciju za privatne iznajmljivače koje će se održati 18. ožujka u Galeriji Arsenal.

U programu edukacije o digitalnom marketingu više će reći Vedran Pražen iz tvrtke Smartingo d.o.o., Pero Matić iz Dokumentalist d.o.o. pričat će o financijskom planiranju, dok će Anamarija Cicarelli iz tvrtke Interligo d.o.o. privatnim iznajmljivačima dati praktične savjete.

Prije početka edukacije upriličit će se dodjela certifikata za sve dionike projekta IQM Destination Hvar. Naime, kako bi bili u skladu sa kvalitativnim razvojem destinacije, dionici IQM Destination grad Hvar projekta ispunili su očekivanja partnera i gostiju, umrežili se sa IQM Destination grad Hvar partnerima turističke ponude u destinaciji i također ispunili standarde određene za svaku pojedinu kategoriju subjekata: hoteli, hosteli, kampovi, privatni iznajmljivači, OPG gospodarstva, restorani, barovi, atrakcije, suvenirnice i udruge.

18. ožujka – Galerija Arsenal
11.30 sati Dodjela certifikata dionicima IQM programa
12,30 – 13,30 sati Vedran Pražen, Smartingo d.o.o., Digitalni marketing
13,30 – 14,00 sati Pero Matić, Dokumentalist d.o.o., Financijsko planiranje
14,30 – 15,30 sati Anamarija Cicarelli, Interligo d.o.o., Praktični savjeti

Na kraju iz Turističke zajednice grada Hvara pozivaju privatne iznajmljivače da se pridruže edukaciji i pripreme za uspješnu nadolazeću sezonu.

Izvor i foto: Turistička zajednica grada Hvara

Povezane vijesti: