Entrio.hr organizatorima događanja omogućio besplatnu prijavu za evidenciju svih sudionika

Kao što znamo, Glavni stožer i Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavili su nove odluke i mjere za javna okupljanja, a u kojima sva okupljanja s više od 100...

Kao što znamo, Glavni stožer i Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavili su nove odluke i mjere za javna okupljanja, a u kojima sva okupljanja s više od 100 sudionika moraju se prijaviti službi civilne zaštite kao i voditi evidenciju svih sudionika.

Nove mjere izazvale su velike tehničke i logističke probleme za sve organizatore raznih događanja koje su planirane tijekom perioda pod posebnim mjerama.

Kako je sada potrebna sinergija, solidarnost i međusobna pomoć svih u industriji, tako je alfa i omega u regiji za kupovinu online ulaznica za sva događanja, Entrio.hr, prepoznao trenutak te svima besplatno omogućio korištenje svojeg sustava kako bi organizatorima olakšao upravo obavezan proces evidencije.

Papirnata evidencija bi logistički jako zakomplicirala organizatorima život i usporila ulaz, ali to možete puno brže i besplatno riješiti preko Entria” ističe Berislav Marszalek, osnivač i direktor Entrio.hr.

Cijeli postupak je jednostavan i traje manje od 5 minuta. Putem LINK-a kreira se besplatni event na Entrio.hr, kao i jedna besplatna ulaznica na kojoj se postavi cijena od 0 kuna, te se odabere da je kategorija personalizirana kako bi se moglo prikupiti ime i prezime svakog posjetitelja. Također, dodatno se kreiraju i dodatna polja i izjave u koja se popunjavaju podaci koje je stožer propisao.

” Svojim potpisom sudionik okupljanja potvrđuje da je izmjerio tjelesnu temperaturu i da nije viša od 37,2oC, da se osjeća dobro i da nema ukućana u samoizolaciji, da nije boravio unutar prethodnih 14 dana u inozemstvu odnosno ako jest da ima negativan PCR test koji nije stariji od 48 sati, da nije u proteklih 14 dana imao kontakt s osobom zaraženom SARS-CoV-2 virusom te da nema niti jedan od sljedećih simptoma: temperatura, kašalj, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa ili gubitak njuha.” – preporuke HZJZ-a u prilogu.

Nakon toga sve je gotovo. Organizator samo mora komunicirati Entrio link eventa kako se svi posjetitelji moraju prijaviti, a kod ulaza putem besplatne Android aplikacije “Entrio scan” skenirate besplatnu ulaznicu posjetitelja (koja je ustvari potvrda evidencije) i samo ga zatražite potpis.

Iako možda nekom ovo zvuči komplicirano, nije. Kad jednom otvorite event putem Entrio.hr ( stvarno je potrebno manje od 5 minuta ), ostalo je izuzetno jednostavno.

Ovo je daleko brža i jednostavnija procedura nego da svaki posjetitelj mora ispunjavati ove podatke na papiru na ulazu, što bi stvorilo neizdržive gužve. Cijeli proces je besplatan i sve možete kreirati sami, a ako trebate dodatnu podršku ili asistenciju s naše strane, možemo i mi to odraditi za vas prema dogovoru.” zaključuje Marszalek.

Da je cijela stvar jednostavna možete pogledati i na primjeru takvog događaja kojeg možete iskopirati i za svoje potrebe OVDJE

Bravo ze Entrio.hr koji se i ovim potezom pokazao kako lider u svojem segmentu i kako mu je stalo do cijele event i kongres industrije.

Prilog:

Entrio prijava besplatnog događanja za evidenciju svih sudionika

ODLUKA MUP / Civilna zaštita

PREPORUKA HZJZ

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN