Falkensteiner uvela novu strategiju testiranja u svojim hotelima i kampu

Falkensteiner u svojim hotelima već prošle godine uveo besplatno tesitranje svojih gostiju na covid19, a istu praksu je nastavila i ove godine, kao i novu strategiju testiranja u svojim...

Falkensteiner u svojim hotelima već prošle godine uveo besplatno tesitranje svojih gostiju na covid19, a istu praksu je nastavila i ove godine, kao i novu strategiju testiranja u svojim hotelima i kampu.

Tako je Falkensteiner početkom travnja uveo novu strategiju testiranja koja se temelji na važećim preporukama EU. Uz redovno testiranje svih zaposlenika ova inicijativa uključuje i mogućnost besplatnog testiranja za sve goste na dan dolaska u hotel.

Preporuka je prilikom dolaska pokazati negativan rezultat antigenskog ili PCR testa, koji je napravljen najkasnije 48 sati prije dolaska, kao i/ili potvrdu cijepljenju protiv koronavirusa.

Od 01. travnja svi gosti Falkensteiner hotela u Hrvatskoj imaju mogućnost napraviti i besplatan antigenski test odmah po dolasku u Falkensteiner hotele. „Sigurnost i zdravlje naših gostiju i djelatnika naš je prioritet u svakodnevnom poslovanju, a od početka globalne pandemije u svakom segmentu poslovanja, prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, provodimo i stroge higijenske i sigurnosne mjere u svrhu dodatne zaštite zdravlja gostiju i naših djelatnika. Osiguranje besplatnih brzih antigenskih testova koji su priznati na razini EU i za prelazak granice, naš su dodatni doprinos stvaranja sigurnijeg okruženja i ugodnijeg boravka gostiju u našim hotelima”,  rekla je Slađana Sudar, Cluster Marketing Manger Falkensteiner resorta Punta Skala.

Sve detaljne informacije o besplatnom antigensku testu gosti će dobiti već na recepciji. Testiranje se provodi uz asistenciju medicinskog osoblja ili samostalno. Rezultati ovih testova dostupni su u roku od 15 minuta, a sam proces potpuno je bezbolan, a za potrebe povratka u domicilne zemlje gostima se osigurava službena potvrda validnosti testa za prelazak granice.

Još na početku pandemije izrađeni su standardi i procesi za siguran i ugodan odmor u Falkensteiner hotelima i kampu, a uz to, Falkensteiner hoteli nositelji su oznaka Safe Stay in Croata i Safe travel koje izdaje Ministarstvo turizma i sporta i koje potvrđuju poštivanje svih sigurnosnih protokola baziranih na smjernicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Svjetskog vijeća za putovanja i turizam. 

Foto: Falkensteiner

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN