FlixBus jača mrežu prema Hrvatskoj

Nakon što su 18.6. ponovno pokrenute međunarodne linije iz Hrvatske, zahvaljujući stabilnoj potražnji što je dobra informacija s tržišta, FlixBus nastavlja s daljnjim umrežavanjem hrvatskih gradova s europskim destinacijama. ...

Nakon što su 18.6. ponovno pokrenute međunarodne linije iz Hrvatske, zahvaljujući stabilnoj potražnji što je dobra informacija s tržišta, FlixBus nastavlja s daljnjim umrežavanjem hrvatskih gradova s europskim destinacijama. 

Tako se od danas iz Zagreba može ponovno do Züricha, Ženeve, Lyona i Wiesbadena, dok od 9.7. zeleni autobusi kreću i prema Parizu. Putnici iz München na raspolaganju imaju svakodnevne polaske prema Čakovcu, a iz Beča ponovno se može direktno do Pule, Rovinja i Poreča.

S obzirom na veliki interes čeških turista, dalmatinski gradovi poput Splita, Trogira, Šibenika i Zadra povezuju se s Pragom.

Drago nam je što potražnje ima te su zeleni autobusi ponovno prepoznati kao siguran i udoban način putovanja. S obzirom na različite odredbe u zemljama Europe, savjetujemo naše putnike da prije putovanja provjere sigurnosne mjere države u koju putuju. Kako će daljnje mjere popuštati, a potražnja rasti, tako ćemo povećavati broj polazaka i uvoditi nove destinacije” rekao je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

Hrvatska je trenutno direktno povezana sa Slovenijom, Austrijom, Njemačkom, Češkom, Švicarskom, Luksemburgom i Francuskom.

Povezane vijesti: