Forum obiteljskog smještaja u Dubrovniku

Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom organiziraju u četvrtak, 3.ožujka 2016., s početkom u 9.30 sati, Forum obiteljskog smještaja,...

Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom organiziraju u četvrtak, 3.ožujka 2016., s početkom u 9.30 sati, Forum obiteljskog smještaja, koji će se održati u hotelu Rixos Libertas.

Forum je namijenjen novim i postojećim privatnim iznajmljivačima, a beplatni program obuhvaća različita predavanja. Tema koja je najzanimljivija svim iznajmljivačima je „Prezentacija sustava za prijavu i odjavu turista e visitor“, a novi program nacionalnog sustava za prijavu i odjavu turista predstavit će Eta Lović, Koordinator za statistiku i boravišnu pristojbu Turističke zajednice grada Dubrovnika. Agencija za mystery shopping „Heraklea“, Sanja Gomuzak i Željka Bakmaz održat će predavanje „Kvaliteta usluge i dodatna prodaja“, dok će temu „Biocleaned – Izvrsnost za popunjenost“ predstaviti tvrtka „Rain Technologies“, Ida Čubelić i Alan Lučić.

O Startup-u – sustavu upravljanja najmovima nazočne će upoznati Davor Palčec, tvrtka „My rent“, a o Trip Advisoru i kako poboljšati vlastite ocjene na webu govorit će Vedran Pražen, tvrtka „Mobiexplore“. Ovom prigodom Tonči Daničić predstavit će i projekt Grada Dubrovnika „Dubrovnik Card“, dok će Dr.Vicko Mihaljević iz Crvenog Križa educirati privatne iznajmljivače u pružanju prve pomoći.

Ako se sami nećemo okupiti i napraviti prvi korak nitko to neće napraviti umjesno nas.” ističe Nedo Pinezić, predsjednik Zajednice obiteljskog smještaja pri HKG. Dakle, povežite se i zajedničkim snagama djelujete na razvoju našeg turizma i obiteljskog smještaja, što je i glavni smisao Foruma obiteljskog smještaja.

 

privatni smještaj1

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN