Houtbage.com – nova socijalna mreža i tražilica kao velika pomoć turizmu

Ovih dana započela je s radom nova socijalna mreža ili tražilica u jednom – Houthbage.com, koja čini odličnu platformu za sve moguće promocije poslova, a poseban utjecaj želi imati...

Ovih dana započela je s radom nova socijalna mreža ili tražilica u jednom – Houthbage.com, koja čini odličnu platformu za sve moguće promocije poslova, a poseban utjecaj želi imati na promociju turizma i to na globalnom planu kao i na produženje sezone.

Naime kada kod nas završava sezona, na južnoj strani planeta tek započinje. Velika tržišta poput Južnoafričke republike, Australije, Brazila veoma su zainteresirana za Hrvatsku, ali ponuđene informacije na tražilici su nepotpune, konfuzne i prepune posrednika, posebno u turizmu (npr. Tripadvisor, Expedia, Booking.com i Hotels.com) koji koće kontakt klijenta i ponuđača usluga.

Upravo u tom segmentu Houthbage.com želi pomoći i ponuditi rješenje na globalnom tržištu. Na krajnje jednostavan, brz i efikasan način nudi promociju poslova i industrija po kategorijama. Svatko danas zna sam ispuniti profil na svim mrežama i upravo tako može se ispuniti samostalno profil na Houthbage mreži i izbjeći sve troškove vezane za posrednike, koji su potrebni za druge mreže.

Ako je oglas privatan izabere se privatni profil i na taj način oglas je potpuno besplatan. Ako je oglas poslovni onda je i opširniji, time gdje su dodatne opcije za detaljniji opis, te takav oglas bude više pri vrhu u tražilici. Treba napomenuti kako je privatan oglas totalno besplatan, a poslovna opcija iznosi 120 Eura godišnje (10 Eura mjesečno) što je najjeftinije na tržištu.

Koja je prednost Houthbage?

Prednost je ta da se pri traženju npr. hotela u Splitu u Houthbage tražilici dobiva cjelokupni registar hotela sa svim mrežama i kontaktima (e-mail, web, fb, instagram i sl.) te odmah možete pregledati sve opcije i ponudu ( npr. sobe, uređenje, cijene) kod tog ponuđača.

Houthbage vam na taj način omogućuje međusobnu usporedbu hotela i komunikaciju direktno sa svakim od njih pojedinačno, čime dolazite do potrebnih informacija, popusta i drugih opcija i to od samog ponuđača, bez plaćanja provizija velikim posrednicima i ponuđačima.

U konačnici ispuniti profil, iako privatni, ne košta ništa i treba probati, a kome je u interesu da razvije svoj posao ili ponudu, 120 EUR godišnje, za direktan kontakt s klijentima nije mnogo, tj. u šali to ispada 10 EUR ili 75 kn je cijena jednog hamburger menija u poznatim lancima brže prehrane.

Djelujte lokalno, utječite globalno.

Na portalu Houthbage.com povezujemo ponudu i potražnju na svim svjetskim jezicima. To omogućuje korisnicima diljem svijeta koji traže određenu uslugu ili proizvod da vas brže i lakše nađu. Time sebi osiguravate najjeftiniju promidžbu i prodor na bilo koje tržište.

Houthbage, slikovito rečeno želi postati Google za male i srednje tvrtke koje za Google nemaju novaca, a ni vremena i ne mogu se boriti s velikim tvrtkama koje imaju zakupljen prostor na njemu.

Nikad se nije bilo lakše reklamirati i nikad vas nije bilo lakše naći.

Unesite svoje podatke, objavite svoj oglas i postanite vidljivi milijunima ljudi diljem svijeta, u svim zemljama, na 9 različitih jezika ( HR, SI, EN, DE, ES, IT, BR, FR, RU )

Trenutno je cijeli projekt na početku te se baze podataka tek unose. Uskoro će svi podaci biti dostupni cijelom svijetu. Budite među prvima korisnicima.

Houthbage informacija o vama na dohvat ruke iz mobitela. Više o Houthbage.com saznajte OVDJE

Vijesti: