Houthbage.com – nova tražilica za oglašavanje hotela, hostela, autokampova i privatnog smještaja

Danas za dobiti konkretnu informaciju o hotelskom ili autokamp smještaju u bilo kojem mjestu u svijetu je praktički nemoguće bez posrednika. Kod pretreživanja smještaja uvijek dobijemo informacije od posrednika...

Danas za dobiti konkretnu informaciju o hotelskom ili autokamp smještaju u bilo kojem mjestu u svijetu je praktički nemoguće bez posrednika.

Kod pretreživanja smještaja uvijek dobijemo informacije od posrednika kao što su: hotela.com, expedia, tripadvisor, booking.com i drugih booking portala, a čak ako znamo i ime hotela, nemoguće je dobiti njegovu web adresu i direktan kontakt.

S druge strane hoteli, hosteli, autokampovi i drugi smještaji žele isto tako ponuditi svoje usluge i naplatiti im direktno od korisnika, bez posrednika. Unatoč ogromnim ulaganjima u internet marketing, održavanju i ažuriranju stranica web stranica u tome nisu uspješni jer uz sav trud teško mogu preskočiti velike posrednike.

Zato je upravo stvoren Houthbage, nova socijalna mreža, tražilica i marketinška platforma koja omogućava svim subjektima da se uz istu cijenu oglašavaju po kategorijama direktno bez posrednika.

Jedna od velikih razlika je što tražilica Houthbage prikazuje kategorije, a ne isključivo imena hotela ili drugih smještajnih objekata po imenu. Dakle, ako u tražilici napišemo npr. hoteli Split, Zadar, Zagreb,Opatija … dobiti ćemo registar ili listu različitih hotela direktno bez posrednika, gdje korisnik ima sve informacija o istom, te može pogledati njihovu web stranicu, Instagram i Fb ili kontakt. Logično, jer strani turista koji pretražuje smještaj u nekom gradu ne poznaje imena hotela, te tako preko Houthbage tražilice dobije cijelu u listu hotela u nekoj destinaciji.

Slogan: “Nikad lakše nije bilo reklamirati i izabrati smještaj” može se primijeniti na sve subjekte smještaja od hotela, hostela, autokampova, motela, privatnog smještaja. I to jednostavno otvaranjem profila na houthbage.com tražilicu ili preko aplikacije Houthbage na mobilnim telefonima.

Važno je naglasiti da Houthbage.com za razliku od Google tražilice daje mogućnost prikaza Facebooka, Instagrama, Twitera i Linked-ih profila. Za Houthbage mrežu vrlo je važno da krajnji korisnik i pružatelj usluga također mogu dobiti ili pokazati kompletnu informaciju u slikama, riječima, videom tj. svemu što tehnološki trendovi nalažu i šta klijenti i očekuju na kraju krajeva.

Poslovni oglasi iznose 120 € godišnje ,tj. 10 € mjesečno (75 kn) i to za sve bez obzira na veličinu i kategoriju. Svatko za tu istu najjeftiniju cijenu na tržištu može se oglasiti i što je interesantno svatko to samostalno za sebe može učiniti i uplatiti kreditnom karticom bez potrebe vanjskih tvrtki i dodatnih troškova koji uz to dolaze.

Za svako plaćanje Houthbage uredno izdaje valjan račun kojega se može odbiti od poreza, a koji važeći u svakoj zemlji, a posebno u EU što je za područje RH najvažnije.

Danas nikada nije bilo lakše pronaći i izabrati smještaj i nikada lakše nije bilo promovirati Vaš smještaj uz fiksnu cijenu usluge. Više o Houthbage tražilici saznajte OVDJE.

Vijesti: