Hrvatska privatna aviokompanija, Trade Air povećava svoju flotu

Hrvatska privatna aviokompanija, Trade Air, povećava svoju flotu. Kroz 10tak dana u bazu ove aviokompanije u zagrebačkoj zračnoj luci sletjet će treći Airbus A320, javljaju iz Croatian Aviation. Novi...

Hrvatska privatna aviokompanija, Trade Air, povećava svoju flotu. Kroz 10tak dana u bazu ove aviokompanije u zagrebačkoj zračnoj luci sletjet će treći Airbus A320, javljaju iz Croatian Aviation.

Novi zrakoplov je opremljen sa 180 kožnih sjedala, a kompanija ga u periodu od dvije godine planira obojiti u svoj prepoznatljiv livery. Do tada će nositi oznake (naljepnice) Trade Aira na repu i trupu zrakoplova.

Trade Air s ovim novim zrakoplovom imat će u svojoj floti tri A320 te 1 zrakoplov tipa F100. U najmu još ima zrakoplov tipa L410 koji je baziran u osječkoj zračnoj luci odakle se obavljaju domaći PSO letovi.

Inače, Trade Air povezuje Lijepu našu u sklopu PSO programa.

  • Osijek – Zagreb – Osijek,
  • Osijek – Pula – Osijek,
  • Osijek – Rijeka – Osijek,
  • Pula – Split – Pula,
  • Rijeka – Split – Dubrovnik – Split – Rijeka

Važna je za naglasiti kako linije Trade Aira prometuju kroz cijelu godinu, i u ljetnom i u zimskom redu letenja

Trade Air prometuje i na charter linijama iz Ljubljane prema čak 10 destinacija u Grčkoj: Rhodos, Karpathos, Samos, Kos, Preveza, Kefalonia, Zakynthos, Heraklion, Santorini i Corfu. Što se tiče Hrvatske, iz Ljubljane postoji jedna charter linija, prema Zračnoj luci Dubrovnik.

Foto: Trade Air

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN