HTZ Nabava: Organizacija hotelskog smještaja Hrvatske turističke zajednice u inozemstvu

Hrvatska turistička zajednica ( HTZ ) objavila je natječaj za prikupljanje ponuda za organizaciju hotelskog smještaja Hrvatske turističke zajednice u inozemstvu  u 2019.godini. Radi se o ponudi za potrebe smještaja...

Hrvatska turistička zajednica ( HTZ ) objavila je natječaj za prikupljanje ponuda za organizaciju hotelskog smještaja Hrvatske turističke zajednice u inozemstvu  u 2019.godini.

Radi se o ponudi za potrebe smještaja tijekom turističkih sajmova u 25 gradova u Europi i Svijetu.

Jedni od kriterija koje moraju zadovoljiti svi ponuđeni hoteli su da hotel mora bitiu radijusu do 1.000m zračne linije od preporučenih hotela, preferirano u centru grada 5 do 7 minuta hoda do javnog prijevoza s time da putovanje može trajati hotel-sajam najviše 45 minuta uz najviše jedno presjedanje , da hotelska usluga mora sadržavati kvalitetan doručak koji uključuje minimalno dvije vrste mesnih narezaka, sireva, pahuljica, namaza, peciva i voća te da hotel mora imati tri ili četiri zvjezdice.

Rok za dostavu ponuda je 10.12.2018., a procjena vrijednosti usluge je 65.000 Eura. Sve detalje nabave pročitajte u prilogu.

PRILOG: Organizacija hotelskog smještaja Hrvatske turističke zajednice u inozemstvu

Vijesti: