HTZ osvojio Grand PRix HUOJ-a za komunikacijski projekt sa slavnim fotoreporterom Yurijem Cortezom

Hrvatska udruga za odnose s javnošću ( HUOJ ) sinoć je održala 12. svečanost dodjele nagrada Grand PRix. Dodijeljene su nagrade u 10 kategorija, kao i posebne nagrade za...

Hrvatska udruga za odnose s javnošću ( HUOJ ) sinoć je održala 12. svečanost dodjele nagrada Grand PRix. Dodijeljene su nagrade u 10 kategorija, kao i posebne nagrade za razvoj struke, za najbolju agenciju za odnose s javnošću, za komunikatora godine te za antikomunikatora godine. 

Hrvatska turistička zajednica osvojila je prestižnu nagradu Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske za projekt „Fotoreporter Svjetskog nogometnog prvenstva Yuri Cortez u sedmodnevnom posjetu Hrvatskoj“. 

Ovim smo projektom produljili efekt popularnosti naše zemlje na inozemnim tržištima nakon odličnog nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Brojne objave u inozemnim i domaćim medijima, kao i brojne objave na društvenim mrežama, potvrđuju da smo u tome i uspjeli. Nagrada HUOJ-a za nas predstavlja satisfakciju i motiv za daljnji rad jer je riječ o potvrdi struke da znamo pravovremeno reagirati i provoditi kvalitetne komunikacijske projekte“, poručio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić zahvalivši se svom timu unutar HTZ-a, ali i svim djelatnicima sustava turističkih zajednica koji su omogućili da Hrvatska i hrvatski ljudi ostanu u lijepom sjećanju obitelji Cortez.

Izvor/Foto: HTZ

Direktor Staničić se u govoru zahvalio i izborniku hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću, koji je osvojio Grand PRix za komunikatora godine, jer nagrađeni projekt Hrvatske turističke zajednice ne bi bio moguć bez hrvatskih nogometaša koji su u Rusiji ostvarili povijesni uspjeh i u vatrenom slavlju „srušili“ fotoreportera AFP-a Yurija Corteza.   

Hvala svim ljudima koji su boravak moje obitelji u Hrvatskoj učinili posebnim i nezaboravnim doživljajem. Možete biti sigurni da u nama imate ambasadore hrvatskog turizma te da ćemo u svakoj prilici promovirati Hrvatsku kao prelijepu zemlju ljubaznih domaćina“, izjavio je Cortez, dodavši kako će našu zemlju sigurno opet posjetiti. 

Povezana vijest: FOTOREPORTER AFP-A YURI CORTEZ U SEDMODNEVNOM POSJETU HRVATSKOJ

Vijesti: