Imenovana nova Uprava tvrtke Iločki podrumi d.d.

U Iloku ( 05.travnja) održana je redovna Skupština društva Iločki podrumi d.d. kao i sjednica Nadzornog odbora tvrtke kada je i službeno istekao mandat dosadašnjem Predsjedniku uprave gospodinu Robertu Miljkoviću....

U Iloku ( 05.travnja) održana je redovna Skupština društva Iločki podrumi d.d. kao i sjednica Nadzornog odbora tvrtke kada je i službeno istekao mandat dosadašnjem Predsjedniku uprave gospodinu Robertu Miljkoviću. Jednoglasno je usvojen prijedlog postavljanja nove peteročlane Uprave, a  koja je i službeno imenovana dana 8. travnja 2019. u sjedištu tvrtke.

Novom Upravom predsjeda gospodin Antonijo Kraljević, dipl. jur. Dosadašnja glavna enologinja gospođa Vera Zima, dipl. ing. agr. imenovana je članicom Uprave za vinarstvo i vinogradarstvo. Gospođa Darija Rotim, postavljena je za članicu Uprave za prodaju, gđa Ines Štivić za članicu Uprave za logistiku i nabavu, te gđa Karmela Tancabel za članicu Uprave za marketing i izvoz.Za vanjskog suradnika i savjetnika Uprave tvrtke Iločki podrumi postavljen je gospodin Renato Krčmar.

Ova odluka je prvenstveno osnovana na rezultatima i doprinosu svih novih članova Uprave i njihovih team-ova u dosadašnjem radu i razvoju tvrtke. Osim što je ovo imenovanje potvrda njihovom predanom radu i rezultatima, važno je napomenuti da su svi članovi nove Uprave vezani za grad Ilok i tvrtku od njegovog dolska u vlasničku strukturu” istaknuo Juraj Mihaljević, većinski vlasnik tvrtke

Najužem timu suradnika obratio se i novi Predsjednik uprave gospodin Antonijo Kraljević, istaknuvši kako je ova odluka i imenovanje velika privilegija. 

Tvrtka Iločki podrumi d.d. glavni je pokretač razvoja grada Iloka, hrvatskog Podunavlja, Vukovarsko-srijemske županije,  vinogorja Srijem i  kontinentalne Hrvatske, čiji je put obnove i razvoja bio težak, međutim Iločki podrumi danas su Brand izvrsnosti, ne samo na domaćem već i na međunarodnom vinskom tržištu.„I do sada smo se uspješno nosili s mnogim turbulencijama sektora, gospodarskim prilikama i demografskim odljevima najistočnijega grada Hrvatske, međutim još uvijek ne živimo sve svoje potencijale, a Iločki podrumi kao statusna kompanija, od sada je u rukama mladih Iločana, koji ćete sasvim sigurno nastaviti odvažno unaprjeđivati naše poslovanje prema postavljenim ciljevima“ zaključio je Mihaljević.

Vijesti: