Institut za turizam radi na brendiranju Vinkovaca kao turistički poželjne destinacije

Turistička zajednica grada Vinkovaca kandidirala je prema Javnom pozivu HTZ-a za turističke zajednice na turistički nerazvijenim područjima projekt „Brendiranje Vinkovaca kao turistički poželjne destinacije“, a potpora koju će HTZ...

Turistička zajednica grada Vinkovaca kandidirala je prema Javnom pozivu HTZ-a za turističke zajednice na turistički nerazvijenim područjima projekt „Brendiranje Vinkovaca kao turistički poželjne destinacije“, a potpora koju će HTZ dodijeliti TZ grada Vinkovaca iznosi 60.000,00 kn, dok ostatak potrebnih sredstava osigurat će se iz proračuna grada Vinkovaca.

Kako ističu iz TZ Vinkovci, izvršitelj s kojim je potpisan ugovor je Institut za turizam, a koji je i do sada bio uključen u izradu različite dokumentacije u Vukovarsko-srijemskoj županiji, kao i u izradi Master plana razvoja turizma u gradu Vinkovcima.

U sklopu izrade dokumentacije predviđen je razgovor s turističkim djelatnicima grada Vinkovaca, stoga ispred Instituta za turizam u Vinkovce dolaze dr.sc. Snježana Boranić Živoder, dr.sc. Sanda Čorak te dr.sc. Katarina Miličević. Sastanak s dionicima će se održati u turističkom uredu TZ grada Vinkovaca 6. studenoga u 11:00 sati a izjave za medije su predviđene u 10:45.

Prilog: MASTER PLAN RAZVOJA TURIZMA GRADA VINKOVACA

 

Povezana vijest:

SPEKTAKULARNO OTKRIĆE U HRVATSKOJ – PRONAĐEN NAJSTARIJI KALENDAR U EUROPI!

VINKOVCI KAO NAJSTARIJI GRAD U EUROPI MORA BITI GLAVNA ZVIJEZDA EUROPSKOG TURIZMA

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN