Istra Inspirit u završnom krugu priznatog međunarodnog natjecanja Conventa Best Event Award 2019

Jedna od naših najboljih turističkih priča i projekt kulturno-doživljajnog turizma, Istra Inspirit, ušao je u završni krug priznatog međunarodnog natjecanja Conventa Best Event Award 2019 te još jednom dokazao...

Jedna od naših najboljih turističkih priča i projekt kulturno-doživljajnog turizma, Istra Inspirit, ušao je u završni krug priznatog međunarodnog natjecanja Conventa Best Event Award 2019 te još jednom dokazao svoju iznimnu vrijednost u kontekstu promicanja kulturne i povijesne baštine Istre.

Conventa Best Event Award 2019 se dodjeljuje u tri kategorije, B2C, B2B i Crossover, a ocjenjivački žiri se sastoji od priznatih međunarodnih stručnjaka iz područja marketinga i organizacije događanja. Na finalnu odluku proglašenja dobitnika utjecat će, osim glasova žirija koji ocjenjuju kreativnost, inovativnost, komunikaciju, održivost i izvedbu projekta, i glasovi publike na samoj konferenciji Conventa Crossover – Festival of events and live marketing koja će se održati od 28.-30.08. u Cankarjevom domu u Ljubljani. 

“Ovo je priznanje još jedan dokaz u nizu uspješnog dugogodišnjeg djelovanja projekta Istra Inspirit, koji se provodi unutar Istarske razvojne turističke agencije, a koji je dosad prepoznat kao značajan proizvod kulturnog turizma, te je nagrađen mnogobrojnim prestižnim nagradama za najkreativniji turistički program” ističe Morena Milevoj iz IRTA-e.

Inače, Istra Inspirit već osmu godinu zaredom oživljava povijest, legende i mitove istarskog poluotoka te stvara dodatnu turističku ponudu na destinaciji, a u svojem repertoaru imaju bazičnih 12 istarskih legendi i priča. Tijekom glave turističke sezone održi se preko 30 izvedba, a tijekom cijele godine oko 100 izvedbi kroz razne projekte.

Više o istarskim pričama i legendama saznajte OVDJE

Foto: Istra Inspirit

POVEZANA VIJEST:

Povezane vijesti: