Istra Inspirit doživljaj Spacio u Rovinju

Istra Inspirit doživljaj ‘Spacio’, jedan od najautentičnijih Istra Inspirit doživljaja kojim se predstavlja tradicija rovinjskih ribara na programu je ovog četvrtka, 14.07. u 19 sati u Rovinju. Pod nazivom...
Foto: Dani Celija

Istra Inspirit doživljaj ‘Spacio’, jedan od najautentičnijih Istra Inspirit doživljaja kojim se predstavlja tradicija rovinjskih ribara na programu je ovog četvrtka, 14.07. u 19 sati u Rovinju. Pod nazivom ‘Spacio’ krije se Istra Inspirit doživljaj u sklopu kojeg posjetitelji imaju priliku iskusiti život i kulinarstvo nekadašnjih rovinjskih ribara, uživati u romantičnoj vožnji batanama duž poluotoka uz glazbenu pratnju, razgledati Ekomuzej Kuća o batani, te posjetiti rovinjski spacio Matika gdje ih očekuje ribarska večera u 4 slijeda uz nastup glazbenog sastava Batana i zabavni Inspirit glumački performans tijekom večere.

Nakon Rovinja, Istra Inspirit vraće se i na ostale poznate lokacije s doživljajima pod nazivima  ‘Morganovo blago’ u Dvigradu, 19.07., ‘Crispo’ u Medulinu, 26.07., ‘Vještica Mare’ u Svetvinčentu, 3.08., ‘Vodnjanske štorije 2 / Dignano si racconta 2′ u Vodnjanu, 10.08., ‘Rogovi ili volovi? Questioni di corna’ u Balama, 16.08, te ‘Iustitia’ u Poreču, 18.08.2016. Cijena ulaznice za sve Istra Inspirit doživljaje – osima Bala i Vodnjana na kojima je ulaz besplatan –  iznosi 200,00 kn po osobi, dok su ulaznice za djecu do 7 godina gratis.

Osima toga, podsjećamo sve zainteresirane posjetitelje, posebno obitelji s djecom da svake nedjelje do 28.08. mogu uživati u Istra Inspirit predstavama na otoku Sveti Nikola u sklopu Poreč Open Air festivala života gdje će na interaktivan način upoznati zanimljiv svijet istarskih priča, mitova i legendi, svijet mašte Jules Vernea te ljubavnu priču grofa Polesinija i njegove supruge Isabelle.

Više informacija o projektu možete potražiti na www.istrainspirit.hr te na Facebook stranici: https://www.facebook.com/istrainspirit/.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN