Istra Inspirit poziva na kreativni natječaj za novi Inspirit doživljaj

Istra Inspirit, jedna od najboljih turističkih projekata u povijesti hrvatskog turizma, poziva sve zainteresirane da sudjeluju u kreativnom natječaju i ispričaju svoju i novu autentičnu priču iz Istre, koja...

Istra Inspirit, jedna od najboljih turističkih projekata u povijesti hrvatskog turizma, poziva sve zainteresirane da sudjeluju u kreativnom natječaju i ispričaju svoju i novu autentičnu priču iz Istre, koja će biti nit vodilja za novi Istra Inspirit doživljaj, a najkreativniji prijedlozi će biti nagrađeni prigodnim nagradama.

Istra Inspirit se u pet godina svojeg postojanja može pohvaliti s nekoliko stotina izvedbi na autentičnim lokacijama diljem Istre (Pula, Medulin, Poreč, Rovinj, Labin/ Raša, Buzet, Svetvinčenat, Pazin, Savudrija, Bale, Vodnjan, Brijuni), suradnjama s općinama i gradovima, lokalnim TZ-ovima i OPG-ovima, organizacijama i institucijama te komercijalnim sektorom – agencijama i hotelima.

Kako postoji mnoštvo priča o kojima se još ne zna, Istra Inspirit poziva sve zainteresirane da podijele one koje su vezane uz bogatu istarsku povijest te da sudjeluju u kreativnom natječaju osmišljenom povodom objavljivanja nove web stranice projekta.

Autori najkreativnijih prijedloga bit će nagrađeni sljedećim nagradama:

  • Izlet u Veneciju za 2 osobe (Atlas d.d.);
  • Srednjovjekovna večer za 4 osobe u Svetvinčentu (Povijesna Udruga Kaštel);
  • Privatni razgled Zagreba za 4 osobe: ‘Uspavani zmaj i druge legende’ (Secret Zagreb).

Natječaj traje od 17.03. do 31.03.2017., a svaki sudionik može poslati samo jedan prijedlog te ga predstaviti u 5 do 10 rečenica i to na e-mail info@istrainspirit.hr,  a ostala pravila natječaja se mogu pronaći na poveznici: http://istrainspirit.hr/novosti/

Istra Inspirit je nakon pet godina svog postojanja odlučio preoblikovati svoju web stranicu kako bi svojim korisnicima učinio putovanje kroz vrijeme odnosno svijet priča, legendi i mitova Istre jednostavnijim i zanimljivijim. Inače, projekt je prepoznat kao značajan proizvod kulturnog turizma te je do sada nagrađen brojnim prestižnim nagradama za najkreativniji turistički proizvod. Sve navedeno svjedoči o tome da se radi o istaknutom proizvodu kulturno-doživljajnog turizma istarskog poluotoka kojeg od 2012. godine potiče Upravni odjel za turizam Istarske županije.

Također, nedavno je upravo projekt Istra Inpirit-a bio predstvaljen kao primjer dobre prakse doživljajnog turizma na poslovnom forumu ‘Ekonomija doživljaja kao poticaj rasta i razvoja’ organiziranom od strane Veleposlanstva Velike Britanije, Ministarstva turizma RH i HGK.

POVEZANE VIJESTI:

STORYTELLING U PRAVOM SMISLU – ISTRA INSPIRIT

UNWO UVRSTIO ISTRA INSPIRIT MEĐU NAJBOLJE SVJETSKE TURISTIČKE PRIČE

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN