Istra Inspirit predstavlja Istru i Hrvatsku na Scottish International Storytelling festivalu u Edinburghu

Jedna od najbolji turističkih priča na svijetu prema UNWTO, Istra Inspirit ima veliku čast predstaviti Istru i Hrvatsku na Scottish International Storytelling festivalu u Edinburghu. Tako je Istra Inspirit kao...

Jedna od najbolji turističkih priča na svijetu prema UNWTO, Istra Inspirit ima veliku čast predstaviti Istru i Hrvatsku na Scottish International Storytelling festivalu u Edinburghu.

Tako je Istra Inspirit kao jedini projekt kulturno-inovativnog turizma iz Hrvatske pozvan kako bi se predstavio publici Scottish International Storytelling festivala u Edinburghu koji se održava 28. godinu za redom od 20. do 31. listopada, 2017. Radi se o priznatom festivalu koji okuplja one željne kreativne prezentacije priča iz cijelog svijeta te se tako povezuju kulture, jezici, generacije i mjesta, a u taj zanimljiv koncept  koji potiče kulturnu raznolikost uključit će se i Istra Inspirit koji će predstaviti Istru i Hrvatsku u utorak, 24.10.

Istra Inspirit će tijekom svoje izvedbe u Edinburghu predstaviti istarske priče, mitove i legende iz svoje bogate kreativne palete doživljaja, a osim priča karakterističnih za Istru,  predstavit će i najzanimljivije legende s područja Hrvatske. Ispred Istra Inspirita nastupit će Petra B. Blašković i Frano Novljan, akademski glumci s dugogodišnjim iskustvom u izvođenju Istra Inspirit doživljaja. “Promocija Istra Inspirita na inozemnom tržištu od iznimnog je značaja za projekt koji već šestu godinu uzastopno uspješno oživljava povijest, mitove i legende istarskog poluotoka na autentičnim lokacijama te iza kojeg je izuzetno plodna sezona s preko 100 izvedbi realiziranih u suradnji s javnim i privatnim sektorom.” ističu iz Istra Inspirita.

Ovakvo će putovanje Istra Inspiritu pružiti povezivanje sa stručnjacima koji također primjenjuju storytelling kao koncept u svojem poslovanju te će im omogućiti edukaciju na temelju primjera dobre prakse iz inozemstva kao i povezivanje s inozemnim dionicima u kulturi i kreativnom turizmu.

I ne zaboravite, turizam se sastoji od emocija, doživljaja i priča. Pričajte priče, naše autentične priče.

Povezana vijest:

UNWTO UVRSTIO ISTRA INSPIRIT MEĐU NAJBOLJE SVJETSKE TURISTIČKE PRIČE 

STORYTELLING U PRAVOM SMISLU – ISTRA INSPIRIT

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN