ITB BERLIN 2020: Glavna tema biti će pametni turizam za bolju budućnost

Svjetsku turističku industriju čekaju revolucionarne promjene. Glavne teme su održivost, digitalizacija, promjenjivi zahtjevi korisnika usluga i luksuzna putovanja, a one će biti fokusi diskusija, predavanja i mitinga tijekom trajanja...

Svjetsku turističku industriju čekaju revolucionarne promjene. Glavne teme su održivost, digitalizacija, promjenjivi zahtjevi korisnika usluga i luksuzna putovanja, a one će biti fokusi diskusija, predavanja i mitinga tijekom trajanja konvencije ITB Berlin, gdje će stručnjaci, istraživači i vodeći predstavnici industrije predstaviti svoje ideje i posjetitelje inspirirati za nove pristupe, projekte i proizvode. Oni će biti potkrijepljeni najnovijim analizama tržišta, primjerima najboljih praksi i ekskluzivnim istraživanjima globalne turističke industrije.

ITB Berlin 2020 održavat će se od srijede 4. ožujka, do nedjelje 8. ožujka, a od srijede do petka bit će otvoren samo za trgovce.

ITB Berlin vodeći je svjetski sajam putovanja. U 2019. godini ukupno 10 tisuća tvrtki i organizacija iz 181 države izložilo je svoje proizvode i usluge pred oko 160 tisuća posjetitelja, uključujući 113.500 trgovaca. Paralelno sa sajmom, konvencija ITB Berlin održat će se od srijede 4. ožujka, do subote 7. ožujka. Njemačko Savezno ministarstvo za gospodarsku suradnju i razvoj (BMZ) je platinasti sponzor, a poznati njemački turoperator Studiosus je zlatni sponzor.

Više informacija o sajmu možete pronaći OVDJE.

Izvor / foto: ITB Berlin

Povezane vijesti: