Javni poziv za potporu manifestacijama Turističke zajednice grada Hvara

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice grada Hvara za manifestacije koji podižu kvalitetu turističke ponude grada Hvara, doprinose rastu broja gostiju i povećanju potrošnje, te...

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice grada Hvara za manifestacije koji podižu kvalitetu turističke ponude grada Hvara, doprinose rastu broja gostiju i povećanju potrošnje, te promoviraju Hvar, kao zanimljivo turističko odredište.

Sredstva potpore odobravat će se za organizaciju i realizaciju kulturnih, zabavnih, sportskih. eno-gastronomskih i ostalih manifestacija, a iz TZG Hvara, pozivaju zainteresirane pravne i fizičke osobe (jedinice lokalne samouprave, trgovačka društva, zadruge, udruge, ustanove, klubove i dr.) da, kao organizatori manifestacija, dostave svoje zahtjeve za dodjelu financijske potpore.

Podnositelj zahtjeva treba dostaviti TZG Hvara projekt manifestacije i jasno obrazloženje za koji se dio projekta traže sredstva, podatke o korisniku (pravni status, naziv, adresu, kontakt) i informaciju o udjelu sufinanciranja projekta, od strane drugih subjekata.

Obveze korisnika su sredstva potpore iskoristiti namjenski za realizaciju manifestacije, za koju je dobio financijsku potporu, te TZG Hvara dostaviti izvješće o korištenju sredstava s odgovarajućom dokumentacijom, koja potvrđuje navode izvješća i po potrebi dostaviti na uvid dodatnu, naknadno traženu dokumentaciju.

Rok za dostavu zahtjeva za dodjelu financijske potpore za manifestacije u 2020. g. je do 29. veljače 2020. godine.

“Zahtjev za dodjelu financijske potpore za manifestacije u 2020.g.” možete pronaći na sljedećem linku.

Zahtjevi se dostavljaju na adresu:
Turistička zajednica grada Hvara
Trg svetog Stjepana 42
21 450 HVAR

Nepravodobne i nepotpune zahtjeve Turističko vijeće TZG Hvara neće razmatrati.

Foto: Turistička zajednica grada Hvara

Povezane vijesti: