Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera objavio B2C brošure na engleskom i njemačkom jeziku

Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera objavio je B2C brošure na engleskom i njemačkom jeziku. Brošura donosi popis zdravstvenih i dentalnih klinika, turističkih zajednica, edukativnih institucija, putničkih agencija i hotela, a...

Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera objavio je B2C brošure na engleskom i njemačkom jeziku.

Brošura donosi popis zdravstvenih i dentalnih klinika, turističkih zajednica, edukativnih institucija, putničkih agencija i hotela, a cilj brošure je promocija svih partnera unutar Klastera, kao i promocija destinacije ( iako nedostaje dodatnih informacija o turističkim sadržajima ) koja nudi zaokružen proizvod za zdravstveni turizam. Brošure možete preuzeti u prilogu.

Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera okuplja članstvo iz redova medicinskog, turističkog i sveučilišnog sektora te pratećih usluga sa ciljem stvaranja prepoznatljivog i konkurentnog zdravstveno-turističkog proizvoda na lokalnoj i međunarodnoj razini.

Također, dobro je naglasiti kako web stranica klastera, osim na hrvatskom jeziku, pruža informacije i na engleskom, njemačkom, ruskom i talijanskom jeziku.

Članstvo Klastera proširilo te sada broji 32 članice

Novim članicama postali su Ustanova za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju „Helena Smokrović“ iz Rijeke te Jadran-Galenski laboratorij d.d., također iz Rijeke.

Upravo drugi tjedan ( 12. i 13. studenog ) održat će se osma po redu Crikvenica International Health Tourism konferencija, i to po prvi puta virtualno s govornicima na engleskom jeziku. Radi se o najvećoj regionalnoj konferenciji o zdravstvenom turizmu, a koja će opet okupiti svjetski priznate stručnjake s područja zdravstva, turizma, marketinga i obrazovanja.

PRILOG: Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera – B2C brošure na engleskom i njemačkom jeziku

Kvarner health TOURISM CLUSTER / Health & Holiday all in one place

Kvarner health Tourismusführer / Gesundheit & Urlaub an einem Ort

Foto: Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera / Ilustracija: HrTurizam.hr

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN