Krenule prijave za karticu s popustima za goste na području Crikvenice, Novog Vinodolskog i Vinodola

I ove sezone je dostupna kartica za popuste pod imenom „Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol Tourist Card“. Ovaj su projekt 2015. godine zajednički pokrenule i realizirale Turistička zajednica...

I ove sezone je dostupna kartica za popuste pod imenom „Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol Tourist Card“.

Ovaj su projekt 2015. godine zajednički pokrenule i realizirale Turistička zajednica Grada Crikvenice, Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski i Turistička zajednica Općine Vinodolske općine. Njegovi su glavni ciljevi povećanje izvanpansionske potrošnje, povećanje posjećenosti ustanova kulturno-povijesnog karaktera i atrakcija, dodatno promoviranje ponude rivijere, istraživanje profila gosta puteam ankete koju ispunjava prilikom preuzimanja kartice i prilagođavanje ponude gostu.

U projekt se u 2019. uključilo 36 poslovnih subjekata s područja gradova Crikvenice i Novog Vinodolskog i Vinodolske općine, a podijeljeni su u 5 kategorija: kultura, gastronomija, suveniri, izleti i rekreacija. Svaki od subjekata nudi 10 posto popusta na svoje usluge, i to uz predočenje turističke kartice i samo za plaćanje gotovinom. Kartica se može izdati isključivo gostima koji su prijavljeni u skladu sa zakonskim propisima, a gost je može koristiti 5 dana od preuzimanja. Uz ostalo, u tom će razdoblju moći bolje upoznati vrijednu kulturno-povijesnu baštinu, kušati ukusna tradicionalna jela ili se uputiti na neki od zanimljivih izleta.

Primjena kartice “Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol Tourist Card” počet će u ponedjeljak, 17. lipnja 2019., a moći će se preuzeti u turističko-informativnim centrima svake od triju turističkih zajednica ili kod pružatelja smještaja (hoteli, turističke agencije, kampovi, privatni iznajmljivači, ostali smještaj).

Da bi kartica uistinu „zaživjela“ i kako bi se njeno korištenje što više proširilo na terenu, TZG Crikvenice, TZ Grada Novi Vinodolski i TZO Vinodolske pozivaju sve pružatelje smještaja (hotele, turističke agencije, kampove, privatne iznajmljivače, ostale smještajne objekte) da besplatno preuzmu pristupnice i turističke kartice u turističko-informativnim centrima u svome mjestu te svojim gostima omoguće dodatan doživljaj u destinaciji. Pružatelji smještaja prilikom podizanja kartica moraju potpisati izjavu, kojom su suglasni s uvjetima njenog korištenja.

Letke za turističku karticu možete pronaći OVDJE.

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN