Linija New York – Dubrovnik sljedećeg će ljeta biti u prometu dva mjeseca dulje nego ove godine

Nakon ljetne sezone u kojoj je United Airlines pokrenuo liniju između New Yorka i Dubrovnika, američki avioprijevoznik već sada najavljuje više letova prema Zračnoj luci Dubrovnik u sljedećoj ljetnoj...

Nakon ljetne sezone u kojoj je United Airlines pokrenuo liniju između New Yorka i Dubrovnika, američki avioprijevoznik već sada najavljuje više letova prema Zračnoj luci Dubrovnik u sljedećoj ljetnoj sezoni.

Kako javlja portal Croatian Aviation, potaknut odličnim interesom na ovoj liniji, United Airlines u sljedećoj ljetnoj sezoni planira obaviti prvi let između Dubrovnika i New Yorka već krajem svibnja.

Ove je ljetne sezone zadnji let obavljen na samom početku listopada, a za iduću godinu United planira redovne operacije sve do samog kraja listopada. Time će ova linija sljedećeg ljeta biti u prometu puna dva mjeseca dulje u odnosu na ovu sezonu.

“Za razliku od Uniteda, Delta Air Lines, koja je također ovog ljeta prometovala redovno između New Yorka i Dubrovnika, još nije pustila u prodaju karte na ovoj liniji za sljedeću ljetnu sezonu, no još uvijek ima vremena za to. U slučaju da se to i ne dogodi, postoji mogućnost da će United reagirati i povećati kapacitet prema Dubrovniku, ili uvođenjem većeg tipa zrakoplova ili povećanjem tjednih rotacija” navode s portala Croatian Aviation.

Foto: United Airlines


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN