METRO i Visoka škola Aspira potpisali ugovor o suradnji

METRO i Visoka škola Aspira potpisali su ugovor o suradnji u cilju dodatnog unapređenja i promocije hrvatskog ugostiteljskog sektora. U sklopu suradnje, METRO će tijekom godine dana studentima preddiplomskog...

METRO i Visoka škola Aspira potpisali su ugovor o suradnji u cilju dodatnog unapređenja i promocije hrvatskog ugostiteljskog sektora.

U sklopu suradnje, METRO će tijekom godine dana studentima preddiplomskog studija Gastronomije u Splitu i Zagrebu osigurati namirnice i potrepštine za kuhinjski praktikum, dok će stručnjaci iz Visoke škole Aspira u METRO-u provoditi raznolike edukacije za zaposlenike, suradnike i klijente. 

U METRO-u uvijek nastojimo pridonijeti razvoju hrvatske gastronomije i zato smo ponosni što kroz suradnju s Visokom školom Aspira možemo dati svoj doprinos unapređenju hrvatske gastronomije i turizma te podržati mlade nade ugostiteljstva. Kao pouzdani partner profesionalaca METRO kontinuirano podržava ugostiteljski sektor te ćemo i dalje raditi sa svojim HoReCa partnerima kako bismo se zajedno razvijali i doprinijeli što bržem oporavku sektora te dodatno povećali kvalitetu hrvatske gastro scene“, naglasio je Imre Horváth, predsjednik Uprave METRO C&C Hrvatska.

Zahvaljujući suradnji s Visokom školom Aspira zaposlenici METRO-a moći će unaprijediti svoje prodajne, komunikacijske i prezentacijske vještine, a njihovi klijenti imat će priliku usavršiti se kao pizza majstori, barmeni, somelijeri ili menadžeri odjela hrane i pića. 

Visoka škola Aspira je globalno priznato visoko učilište koje pruža razne smjerove studija poput gastronomije, hotelijerstva, računarstva i sportskog menadžmenta.

Foto: Metro

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN