Muzej Iluzije kroz model franšize osvaja Ameriku, a uskoro i cijeli Svijet

Prošle godine nakon Zagreba i Zadra, Muzej Iluzije se kroz model franšize proširio u Ljubljanu i u Beč. Tako je “skromno” počela priča o širenju Muzeja Iluzije kroz model...

Prošle godine nakon Zagreba i Zadra, Muzej Iluzije se kroz model franšize proširio u Ljubljanu i u Beč. Tako je “skromno” počela priča o širenju Muzeja Iluzije kroz model franšize van granica Lijepe naše.

Nakon zadnjeg razgovora s Rokom Živkovićem iz Muzeja Iluzije koji se dogodio malo više od godinu dana,  istaknuo je kako već postoji konkretni interesi i iz drugih zemalja Europe, a budan je sanjao kako bi dugoročan cilj bio ponuditi ovaj atraktivan i uspješan model po cijelom svijetu. Hrabro, genijalno i fenomenalno mi se vrtjelo po glavi, pravi poduzetnik koji vjeruje u svoj proizvod i viziju te ono najvažnije ima dokazan i atraktivan uspješan poslovni model, koji je razvio u Hrvatskoj i potvrdio kroz širenje u Sloveniju i Austriju.

Vidjeli smo da ima prostora za širenjem, te odabrali model franšize kao nama najprihvatljiviji. Kroz franšizu u suradnji s partnerom nudimo mu pomoć kroz sve faze, od prvog kontakta, knjige standarda, edukacije zaposlenika, sve do otvorenja kao i kasnije kroz cijeli proces razvoja. To je neki proces od godinu dana. Također, Muzej ima i dodatni prihod kroz suvenire i didaktičke igračke za koje smo i distributeri..“ izjavio je Živković prije godinu dana.

Danas, nakon samo godinu dana, Muzej Iluzije kroz model franšize otvorio je svoj prvi Muzej u New Yorku, a uskoro se otvara i u Kansas City-u! Kojim riječima opisati ovu fenomenalnu vijest. Neopisivo!

Na vijest da se Muzej Iluzija otvorio u New Yorku odmah idem na službenu stranicu Muzeja Iluzije, gdje slijedi još veći pozitivan šok. Ono kad padneš s stolice!

U međuvremenu, u razmaku od godinu dana, Muzej Iluzije se pored Zagreba, Zadra, Ljubljane i Beča proširio po cijelom svijetu! Tako je danas Muzej Iluzija prisutan u Muscatu / Oman, Beogradu / Srbija, Kuala Lumpuru / Malezija, Dubaiju / UAE,  Ateni / Grčka i u Berlinu /Njemačka.

No oduševljenju nema kraja jer uskoro Muzej Iluzija doslovno osvaja cijeli svijet! Tako je najavljeno uskoro otvorenje ove uspješne hrvatske priče i u Kansas City-u u Americi, Hamburgu i Stuttgartu u Njemačkoj, Torontu u Kanadi, Riyadh u Saudijskoj Arabiji, Dohi u Kataru, Amsterdamu u Nizozemskoj te Tbilisu u Georgiji.

Ovo je vijest za sve naslovnice u svim medijima! Vijest o hrabroj viziji i uspjehu na globalnoj sceni, i to kroz model franšize koja je krenula u Hrvatskoj. Nešto slično kroz model franšize postigao je i Andrija Čolak sa svojim Surf’n’Fries koji se iz mjeseca u mjesec širi po cijelom svijetu.

If you can dream it, you can do it.” izjavio je Walt Disney, a Živković i Čolak su pravi dokaz kako treba budan sanjati i kako je sve moguće, naravno uz puno truda, odricanja i vjerovanja u sebe. Kapa do poda i moj duboki naklon. Budni sanjajte.

Više o uvjetima franšize Muzeja Iluzije pogledajte u prilogu:

POVEZANE VIJESTI:

INTERVJU / ROKO ŽIVKOVIĆ, MUZEJ ILUZIJA: MUZEJ ILUZIJE KROZ MODEL FRANŠIZE PROŠIRIO SE U LJUBLJANU I BEČ

INTERVJU / ANDRIJA ČOLAK, SURF’N’FRIES: POVRAT INVESTICIJE MOBILNIH SURF’N’FRIES ŠTANDOVA JE 45 DANA

 

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN