Najavljeno šest novih zračnih linija iz Francuske

Uz brojne nove charter letove u 2019. godini, u najavi je i šest novih linija s Francuskog tržišta. Zračna kompanija Volotea otvara linije iz Lyona za Dubrovnik i Split,...

Uz brojne nove charter letove u 2019. godini, u najavi je i šest novih linija s Francuskog tržišta.

Zračna kompanija Volotea otvara linije iz Lyona za Dubrovnik i Split, iz Marseillea za Rijeku te Bordeauxa za Pulu. Air France je najavio otvaranje nove direktne zračne linije za Split iz Pariza, a Easy Jet otvorenje direktne linije iz Nantesa za Dubrovnik. 

Direktorica Predstavništva HTZ-a  u Francuskoj Danijela Mihalić Đurica naglašava kako su dolasci s francuskog emitivnog tržista u stalnom porastu, kao i interes francuske publike za otkrivanjem manje poznatih hrvatskih regija. Dolasci i noćenja s francuskog emitivnog tržišta u stalnom su porastu posljednjjih godina, a Francuzi u sve većem broju dolaze u regije u kojima dosad nisu bili brojni gosti poput Kvarnera, Zagreba, Istre ili Slavonije. Sve je to posljedica širenja produkcije postojećih turoperatora, ali  i otvaranja Hrvatske kao potpuno nove destinacije kod pojedinih novih francuskih organizatora putovanja. Prema informacijama koje dobivamo iz redovnih susreta s turoperatorima, predviđanja za sezonu 2019. godinu su dobra te bi se dobri trendovi prodaje trebali nastaviti i u ovoj godini“, istaknula je  Mihalić Đurica.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN