Ne propustite – Booking.com i BeeRent Vas pozivaju na besplatne seminare u Istri

Najveći svjetski rezervacijski portal za smještaj, Booking.com u suradnji sa BeeRent, prva besplatna platforma na svijetu, za upravljanje više rezervacijskih portala, uz podršku Istarske turističke zajednice organiziraju seminar koji će se održati u Puli, 27. travnja,...

Najveći svjetski rezervacijski portal za smještaj, Booking.com u suradnji sa BeeRent, prva besplatna platforma na svijetu, za upravljanje više rezervacijskih portala, uz podršku Istarske turističke zajednice organiziraju seminar koji će se održati u Puli, 27. travnja, i Rovinju, 28. travnja 2018.

Nakon velikog odaziva, na sva četiri seminara koji su ove veljače organizirali Airbnb i BeeRent, na kojima je bilo ukupno više od 1000 posjetitelja, BeeRent Vam ovog puta dovodi Booking.com!

Seminar je namijenjen svima koji se bave iznajmljivanjem/oglašavanjem privatnog smještaja na portalu Booking.com i onima koji to tek žele početi.

Posebno ćemo istaknuti priliku koju Vam omogućuje BeeRent a radi se o besplatnoj usluzi unosa Vašeg smještaja i prezentacije istih na svim najvećim booking portalima. Ne Propustite!

Što ćete imati prilike saznati na seminaru?

  • Zašto je bitno surađivati sa Booking.com
  • Kako urediti kvalitetnu prezentaciju na Booking.com
  • Što su to tarifni planovi na Booking.com, kako se njima koristiti i zašto su bitni
  • Što sve utječe na poziciju Vašeg smještaja na stranicama Booking.com
  • Što su dinamične cijene, kako se postavljaju i zašto su one ključ uspješne prodaje
  • Što je BeeRent i kako na jednom mjestu možete upravljati svim portalima za iznajmljivanje privatnog smještaja potpuno besplatno

Osim korisnih savjeta koje imate prilike poslušati, dajemo Vam mogućnost da upoznate ključne ljude Booking.com Hrvatska kojima možete postavljati pitanja.

Za vrijeme trajanja seminara, BeeRent će predstaviti jednokratni projekt koji provodi u suradnji sa booking portalima i potpuno je besplatan za sve iznajmljivače koji žele ujediniti sve portale u jedan BeeRent profil.

Gdje i kada se seminari odžavaju:

27.04.2018 – Pula – FET “Mijo Mirković” dvorana PULA od 16:30 do 19:30

28.04.2018 – Rovinj – Hotel Lone od 16:30 do 19:30

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave što prije putem naše prijavnice niže jer je broj mjesta u dvoranama ograničen:

Na predavanju će biti prisutni:

  • Predstavnici BeeRent-a
  • Predstavnici Booking.com-a
  • Turističke agencije, korisnici BeeRenta

Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati na customerservice@beerent.com

Dobrodošli!

Vijesti: