Novi festival Rise Up otvara glazbenu sezonu u Poreču

Laguna Poreč generalni sponzor Rise up 2017. – porečki glazbeni festival dovodi Johna Newmana!

Poreč se polako, ali sigurno, pretvara u pravu glazbenu destinaciju, sve s ciljem što kvalitetnijeg sadržaja u pred i posezoni. Tako je danas najavljen novi glazbeni festival Rise Up 2017 kojim se otvara glazbena sezona festivala u Poreču. Na Poreč Rise Up festivalu, velikom ljetnom spektaklu koji će se održati 09. i 10. lipnja 2017., na platou Peškera u Poreču, nastupiti će neka od najpoznatijih glazbenih imena današnjice – John Newman, Icona Pop, Redfoo (ex Limfao), Rudimental, Roger Sanchez, Faithless (DJ set by Sister Bliss), Stereo MC’s.

Važno je za istaknuti, kako je generalni sponzor festivala Laguna Poreč koja svakako ima interes za ovakvim i sličnim sadržajem zbog produženja turističke sezone te samim time i smanjenje jednog od glavnih naših turističkih problema- sezonalnosti. Inače, prije par dana Laguna Poreč i Udruga vinogradara i vinara Istre – Vinistra potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji čiji je cilj promocija vina i vinarstva Istre, te stvaranje dodatnih motiva dolazaka turista u destinaciju. Tako je dogovoreno da će Laguna Poreč biti sponzor sajma VINISTRA sljedeće tri godine. Ulazak Lagune Poreč u sponzorstva i poticanja organizacija manifestacija je logičan potez, jer motiv dolaska nije smještaj, nego kvalitetan, raznolik i autentičan sadržaj turističke destinacije.

Uz rezervaciju smještaja u hotelima Lagune Poreč, posjetitelji Poreča moći će kupiti ulaznice za Rise up po cijeni sniženoj čak 70%. Osim generalnog sponzora Lagune Poreč, Rise Up festival su podržali i TZ Poreč, TZ Funtana, TZ Istarske županije i Atlas. „S obzirom da poslujemo u destinacijama već 60 godina, smatramo kako je naša odgovornost razvijati destinacije u kojima djelujemo, kao i sudjelovati u aktivnom upravljanju sadržajima na destinacijama. Upravo ovakvi glazbeni festivali predstavljaju motiv dolazaka izvan glavne turističke sezone i povećavaju konkurentnost naših destinacija. Rise up 2017. upravo je takvo događanje koje će oplemeniti odmor našim gostima“, naglasio je Dean Krizmanić iz Lagune Poreč.

Biti drugačiji i imati svoju priču

U „šumi“ glazbenih festivala kako na duž cijelog Jadrana, tako i kod konkurencije, da bi privukli pažnju i interes posjetitelja moramo biti inovativni, drugačiji, imati jedinstvenu priču te naravno imati izvrsnu izvedbu i kvalitetan sadržaj. Tako je u sklopu festivala Rise Up, osim glazbenog doživljaja, organizatori su pripremili i bogat gastronomski program s regionalnim masterchefovima u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Istre.

Također, posjetitelji festivala moći će porečku panoramu promatrati s nebeskih visina – iz balona na topli zrak u suradnji s Pegaz klubom iz Maribora ili pak s mora, jer će jedan od partyja biti osiguran na Atlasovom party brodu. Svaku večer u ponoć u zrak će se pustiti na tisuće svjetlećih lampiona, čija prodaja ide u humanitarne svrhe, a prikupljena sredstva bit će uplaćena potrebitim s područja lokalne zajednice.

Više informacija o paketima ulaznica možete pronaći na službenoj stranici festivala www.riseupporec.com.

Povezana vijest:

LAGUNA POREČ I VINISTRA POTPISALI UGOVOR O POSLOVNOJ SURADNJI DO 2019. GODINE

Povezane vijesti: