Novi impresivni video studija Romulić & Stojčić iz Baranje

Nakon nedavno objavljenog impresivnog videa iz Motovuna, fantastični dvojac iz Romulić & Stojčić multimedia studija objavio je novi promotivni film iz Baranje. “Promotivni video jedan je od četiri, koji...

Nakon nedavno objavljenog impresivnog videa iz Motovuna, fantastični dvojac iz Romulić & Stojčić multimedia studija objavio je novi promotivni film iz Baranje. “Promotivni video jedan je od četiri, koji će biti dio stalnog postava Etnološkog centra Baranjske baštine u Belom Manastiru. U filmu se prezentiraju etno, eko, gastro i prirodna baština Baranje. Materijal se skupljao godinama, kao i uvijek do sada, a video je sniman u time laps tehnici” – ističe Mario Romulić, te dodaje kako se u sklopu otvorenja Etnološkog centra baranjske baštine, organizira humanitarna aukcija fotografija autorskog tima Marija Romulića & Dražena Stojčića.

Sredstva prikupljena aukcijom bit će donirana udruzi Baranjski leptirići. Udruga je to djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom, te njihovih obitelji, koja djeluje na području grada Belog Manastira, a trenutno broji 107 članova od kojih su 37 djece s teškoćama u razvoju. Na aukciji će biti izloženo 14 panoramskih fotografija s motivima Baranje u svim godišnjim dobima, a koje možete vidjeti u galeriji u nastavku.

Projekt Etnološki centar baranjske baštine se bliži kraju pa se tako bliži i dan svečanog otvorenja koje je zakazano danas (srijeda) u 18.00 sati. Cilj ovog projekta je očuvanje etnoloških blaga Baranje, kroz stvaranje nove turističke ponude i poticanje razvoja kulturnog turizma.

Uživajte u novom impresivnom videu Romulić & Stojčić multimedia studija iz prekrasne Baranje.

Baranja Timelapse from Romulic & Stojcic on Vimeo.

Fotografija: Romulić&Stojčić
Glazba: Slaven Batorek

Povezane vijesti: