Objavljen poziv za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji u 2019. godini

Zadarska županija kao provoditelj programa za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji, poziva sve iznajmljivače soba, apartmana/studio apartmana i kuća za odmor na području Zadarske županije koji posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“...

Zadarska županija kao provoditelj programa za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji, poziva sve iznajmljivače soba, apartmana/studio apartmana i kuća za odmor na području Zadarske županije koji posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“ da se prijave za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji u 2019. godini.

Welcome nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji projekt je Zadarske županije kojim se želi potaknuti i naglasiti važnost kvalitetnog pristupa u vođenju obiteljskog smještaja.

Cilj projekta je podizanje kvalitete i obogaćenje ponude obiteljskog smještaja na području Zadarske županije. Nagrade će se dodijeliti za tri glavne kategorije smještaja: sobe, apartmani/studio apartmani i kuće za odmor.

Javni pozv je otvoren do 21.studenog. 2019. godine, a prijaviti se možete OVDJE

 

Povezane vijesti: