Objavljeni rezultati “Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2018. godini”

Ministarstvo turizma u kolovozu objavilo je javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2018. godini namijenjen javnom sektoru – jedinicama...

Ministarstvo turizma u kolovozu objavilo je javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2018. godini namijenjen javnom sektoru – jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave za koji je osigurano 25 milijuna kuna, a upravo danas su objavljeni i rezultati.

25 MILIJUNA KUNA ZA JAVNU TURISTIČKU INFRASTRUKTURU

Sukladno Programi razvoja javne turističke infrastrukture u 2018. godini MINT sufinancira uređenje 25 plaža, 25 Centra za posjetitelje / interpretacijski centri, 4 uređenja javnih WC-a te 7 javnih turističkih infrastruktura u funkciji aktivnog turizma.

Odluku o odabranim projetima preuzmite u prilogu.

Odgođena odluka o sufinanciranju golf igrališta i žičara  

Važno je za naglasiti, kako iz MINT-a ističu kako će se Odluka o odabiru projekata i dodjeli potpora za točku 5. i 6. Programa razvoja javne turističkeinfrastrukture u 2018. godini (javna golf igrališta i žičare) donijeti kada se u cijelosti osiguraju sredstva potrebna za donošenje takve odluke.

PRILOG: Odluka o odabiru projekata i dodjeli potpora temeljem Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2018. godini

Vijesti: