Odlična promocija Hrvatske na španjolskoj nacionalnoj televiziji. Hoćete podijeliti ovaj video na svojim društvenim mrežama?

U prime time-u španjolske nacionalne televizijske kuće Cuatro Tv-Mediaset Spain, u emisiji o turizmu „Viajeros Cuatro“ emitirana je emisija o Hrvatskoj koja kroz priče izvornih govornika i lokalnih gostiju pokriva...

U prime time-u španjolske nacionalne televizijske kuće Cuatro Tv-Mediaset Spain, u emisiji o turizmu „Viajeros Cuatro“ emitirana je emisija o Hrvatskoj koja kroz priče izvornih govornika i lokalnih gostiju pokriva najpopularnije hrvatske destinacije poput Plitvičkih jezera, Zadra, Splita, Korčule i Dubrovnika.

Uz turističke atrakcije, reportaža uključuje i priču o najtrofejnijemu hrvatskom vaterpolskom klubu „Jug“ te ih kroz Dubrovnik vodi Xavier Garcia, hrvatski vaterpolist porijeklom iz Španjolske.

Prema procijenama, emisiju posvećenu turizmu pogledalo je milijun i pol gledatelja u dobi od 28 do 55 godina – urbanih, modernih Španjolaca s interesom za putovanja i najnovije trendove s destinacija. 

Krstarenja Jadranom jedan su od najpopularnijih produkata u Atlasovoj ponudi

Jedan od domaćina emisije bila je turistička agencija Atlas te je tako Sandra Touma, Atlasova Market Managerica za španjolsko govorno područje, vodila televizijsku ekipu po Korčuli, uvela ih na Atlasov novi brod u floti „Freedom“, upoznala s posadom i gostima, s kojima su plovili do sljedećeg odredišta – Dubrovnika.

Upravo krstarenja Jadranom jedan su od najpopularnijih produkata u Atlasovoj ponudi zbog bliskog dodira s prirodom; na najkomforniji način se može upoznati najviše od hrvatske obale, što je osobito zanimljivo gostima iz daleke Južne Amerike, koji žele vidjeti što više u kratkom periodu” izjavila je Touma te dodala kako se promotivne nastavljaju na sajamu u Buenos Aires, gdje će uz krstarenja Jadranom predstaviti i ostale ključne produkte u ponudi poput tura Hrvatskom i regijom.

Video prilog traje sat vremena, u kojem je španjolska nacionalna televizijska kuća Cuatro Tv, napravila prilog iz Splita Korčule, Visa, Zadara i Dubrovnika.

Prilog: VIDEO ‘Viajeros Cuatro: Croacia’, completo y a la carta

Sve video priloge možete vidjeti ovdje:

Emisija je polučila veliki publicitet i na španjolskim portalima koji su prenijeli odlične pozitivne utiske o Hrvatskoj:

Hoćete podijeliti ovaj video na svojim društvenim mrežama?

Što se više dijeli i širi, kako ovaj video, tako i svi drugi video i promo materijali, bez obzira iz kojeg izvora, po bespuću interneta, to će ga više ljudi vidjeti te samim time i dugoročno svi zajedno sudjelujemo u besplatnoj promociji. Sve s ciljem promocije Hrvatske kao turističke destinacije na tržištu Španjolske.

Tko će nas promovirati, ako ne mi sami sebe. Kroz svaku dodatnu objavu na našim kanalima, jedan potencijalni turist iz Španjolske više će vidjeti ovaj prilog, te se tako priča o Hrvatskoj širi. Ova turistička godina pokazala se više nego izazovna, a tek će biti izazovne u buduće, gdje će biti borba za svakog gosta.

Zato bi svima trebalo biti u interesu podijeliti ovaj video, kao i sve druge kvalitetne i zanimljive priloge, barem onim turističkim djelatnicima s područja gdje je video i sniman. Dijeljenjem se utjecaj i doseg promocije širi iz dana u dan. Radi se o besplatnoj promociji i jednom vašem postu. Pokrenimo se, prvi korak je na nama.

Vijesti: