Općina Klis objavila javni poziv za projekt atraktivnog hotela kojeg nudi potencijalnim investitorima

Općina Klis objavila je ponovljeni Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju nekretnine u vlasništvu Općine Klis radi izgradnje hotela s pratećim sadržajima ugostiteljsko-turističke djelatnosti. “Općina Klis odlučila je...

Općina Klis objavila je ponovljeni Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju nekretnine u vlasništvu Općine Klis radi izgradnje hotela s pratećim sadržajima ugostiteljsko-turističke djelatnosti.

“Općina Klis odlučila je ne čekati da investitori pokucaju na naša vrata, već smo sami osmislili atraktivan projekt i osigurali još atraktivniji teren koji ćemo im ponuditi za ulaganje” riječi su načelnika Općine Klis Jakov Vetma, prije godinu dana kada je prvotno objavljen prvi javni poziv.

Iako je bilo određenih interesa investitora, za sada se još nitko nije službeno i odazvao te je javni poziv ponovljen.

Prezentirano je i idejno rješenje i 3D vizualizacije budućeg hotela koji bi trebao niknuti na parceli veličine 20.000 m2 s koje se pruža pogled od Omiša do Trogira te splitski arhipelag. Izradom rješenja i vizualizacije zadani su uvjeti gradnje, što je Općinsko vijeće Općine Klis jednoglasno prihvatilo na posljednjoj sjednici održanoj 30. kolovoza. Sama parcela nalazi se na 400 metara udaljenosti od poznate Kliške tvrđave. 

Hotel će, uz suteren i garažni dio, imati i četiri kata s ukupnim kapacitetom od 93 sobe i šest apartmana. Svi su smješteni na način da imaju otvoren pogled prema moru i cijelom bazenu Klisa, Solina i Splita. Projektom je predviđen i unutrašnji zatvoreni bazen u sklopu SPA prostora. Uz tri vanjska bazena, moguće je smještati i pojedinačne bazene na terasi sobe, ukoliko investitor to bude želio. 

Rok za podnošenje ponuda je 23.rujna 2019. Više informacija o javnom pozivu saznajte OVDJE

Povezana vijest:

OBJAVLJEN NOVI KATALOG INVESTICIJSKIH MOGUĆNOSTI, NAJVIŠE PROJEKATA IZ SEKTORA TURIZMA

Povezane vijesti: