Otvorene prijave za 6. nacionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS)

Hrvatska gospodarska komora i Zajednica obiteljskog turizma organiziraju 6. nacionalni „Forum obiteljskog smještaja“ (FOS) koji će se održati 12. do 13. studenog 2021. u Pazinu (Spomen dom Pazin). Nacionalni...

Hrvatska gospodarska komora i Zajednica obiteljskog turizma organiziraju 6. nacionalni „Forum obiteljskog smještaja“ (FOS) koji će se održati 12. do 13. studenog 2021. u Pazinu (Spomen dom Pazin).

Nacionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS) je nacionalni skup pružatelja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu (iznajmljivača) iz cijele Hrvatske, koji razmatra aktualne teme te nudi edukativne sadržaje i umrežavanje s ponuđačima proizvoda i usluga za obiteljski smještaj.

Prvi dan pored institucionalnih tema kao što su promjene i novosti u zakonodavstvu održati će se i panel na temu „Budućnost obiteljskog smještaja“ na kojem očekujemo predstavnike Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice, Zajednice obiteljskog turizma HGK koji će raspravljati o budućem smjeru razvoja obiteljski smještaj i njegovoj poziciji u narednoj Strategije razvoja održivog turizma do 2030 godine. Prvi dan biti će i predavanja o Booking.com trendovima za 2022 godinu kao i predavanje o važnost suradnje privatnih iznajmljivača sa pružateljima ostalih usluga u turizmu.

Drugi dan predstavit će se trendovi te alati za unapređivanje ponude i brendiranje smještaja. Više informacija kao i sam program događanja možete vidjeti na stranici Foruma https://fos.hgk.hr/

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN