Plava Laguna uključila se u projekt Hrvatske turističke kartice

Plava Laguna uključila se u projekt Hrvatske turističke kartice (CRO card). Tako sada svi nositelji Hrvatske turističke kartice mogu u čvrstim objektima Plave Lagune, kao i u mobilnim kućicama...

Plava Laguna uključila se u projekt Hrvatske turističke kartice (CRO card).

Tako sada svi nositelji Hrvatske turističke kartice mogu u čvrstim objektima Plave Lagune, kao i u mobilnim kućicama u kampovima Istracampinga ostvariti popust od 10 posto za rezervacije kroz pozivni centar Plave Lagune i putem internet stranice.

Drago nam je da smo se uključili u ovaj projekt kako bismo potaknuli naše domaće goste da svoje odmore ostvaruju u Hrvatskoj. Plava Laguna ima objekte u Poreču, Umagu i Rijeci pa pozivamo sve zainteresirane da koriste svoje turističke kartice za svoje vikend odmore ili svoj ljetni odmor u našim objektima. Gosti mogu odabrati smještaj u jednom od naša 4 Resorta, 25 hotela ili 13 apartmana. Hrvatska turistička kartica je sjajan projekt kojim se potiče domaći turizam, što nam je iznimno važno i u ovo vrijeme pandemije, posebice stoga što će i ostale zemlje Europe željeti zadržati domaće goste u svojim zemljama“, poručuju iz Plave Lagune. 

U svojim smještajnim kapacitetima, Plava Laguna dnevno može ugostiti preko 43 tisuće gostiju, čime na godišnjoj razini ostvaruje preko 4,8 mil noćenja.

Podsjetimo, Hrvatska turistička kartica projekt je Vlade RH i Ministarstva turizma i sporta s ciljem povećanja potrošnje hrvatskih građana u ugostiteljstvu i turističkim sadržajima na području cijele Republike Hrvatske.

Novčana sredstva, u iznosu do 2500 kuna neoporezivoga primitka godišnje, poslodavci mogu isplatiti svojim radnicima, a kojima nositelj turističke kartice može tijekom godine podmirivati svoje troškove za korištenje usluga i proizvoda unutar turističke ponude.

Tako se turističkom karticom može plaćati usluge smještaja i konzumaciju hrane i pića u ugostiteljskim objektima, usluge putničkih agencija i turoperatora, paket aranžmane, boravak u objektima privatnih iznajmljivača te najam brodova – jednom riječju, na svim mjestima koja prihvaćaju plaćanje bankovnim karticama. 

Foto: Plava Laguna

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN