Portal Turističke Priče od danas na 15 stranih jezika. Cilj je promocija turističkih priča iz cijele Hrvatske na našim emitivnim tržištima

Naš drugi portal www.turistickeprice.hr od danas je dostupan na 15 stranih jezika: njemački, engleski, francuski, španjolski, talijanski, ruski, kineski, japanski, slovenski, mađarski, poljski, češki, slovački, švedski i nizozemski. Ovaj...

Naš drugi portal www.turistickeprice.hr od danas je dostupan na 15 stranih jezika: njemački, engleski, francuski, španjolski, talijanski, ruski, kineski, japanski, slovenski, mađarski, poljski, češki, slovački, švedski i nizozemski.

Ovaj korak naprijed ima za cilj dodatnu promocija turističkih priča iz cijele Hrvatske i destinacija iz Lijepe na našim emitivnim tržištima.

Naš sestrinski turistički lifestyle portal TurističkePriče.hr pokrenut je u travnju prošle godine s ciljem promocije turističkih destinacija, naših turističkih priča i Hrvatske kao turističke destinacije, a koji je namijenjen za široku javnost ( b2c ).

Po prvi puta naše manje poznate turističke priče i priče iz cijele Hrvatske, ne samo s Jadrana odlaze na sva emitivna tržišta. Turističke priče inače pričaju zanimljive i autohtone priče o našim destinacijama te posebno naglašavamo priče ruralnih područja te naših parkova prirode i nacionalnih parkova. Brzo su nas prepoznali turisti željni ovakvih informacija te su nam se tekstovi odmah počeli čitati ponajviše na mađarskom, poljskom, češkom ali i ruskom tržištu. Cilj je promocija TURISTIČKIH PRIČA iz cijele Lijepe naše” ističe Mirjam Jukić, glavna urednica portala Turističke Priče.

U manje od godinu dana portala Turističke priče, objavili smo 1567 turističkih priča iz cijele Hrvatske – and counting…

LAST MINUTE PONUDE HOTELSKOG I PRIVATNOG SMJEŠTAJA NA PORTALU TURISTIČKEPRIČE.HR

U trenutnoj situaciji gdje je upitna turistička sezona, našem turizmu sada treba najveća podrška i pomoć, a upravo smisao portala i glavna nit vodilja je promocija turističkih destinacija, sadržaja i Hrvatske kao turističke destinacije.

/ / / LAST MINUTE: BOUTIQUE HOTEL BOŠKINAC U NOVALJI, HOTEL PINIJA U PETRČANIMA, AMADRIA PARK HOTELI U ŠIBENIKU I HOTEL ILIRIJA U BIOGRADU NA MORU

Ove godine će dominirati last minute ponuda, a svi koji žele besplatno objaviti svoje ponude neka se jave na price@turistickeprice.hr sa svojom ponudom. Prošle godine Last minute Hrvatska kao i Viber zajednica Croatia Last Minute Deals odigrala je važnu ulogu u direktnom povezivanju gostiju i ponuditelja smještaja, bez provizije i posrednika.

Korak po korak, guramo dalje. Pričajmo priče, naše autentične priče.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN